Steel&Stockings | Industriele ledikanten en accessoires | Droomvlucht

Gedurft design door

Steel&Stockings

Steel&Stockings | Industrieel design ledikanten en accessoires | Droomvlucht Slaapcomfort

Eigenwijze concepten op het gebied van wonen en slapen. Steel&Stockings bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Ooit gedacht om beton in de slaapkamer te gebruiken? Echt hout te combineren met staal? Een schapenvacht of juist geweven stof als hoofdbord te gebruiken? Deze dames wel.

Steel&Stockings is opgericht door twee buurvrouwen met passie voor wonen. Door het realiseren van hun eigenwijze ideeën, creativiteiten en soms hilariteit hebben zij een productlijn op de markt gezet dat uitspringt ten opzichte van de rest. De collectie van Steel&Stockings is harmonieus, puur en karaktervol, met een vleugje vrouwelijkheid. 

100% made by women! 100% Dutch!

 

Stoer Design... door stoere vrouwen

Ledikant met beton-look. Dat is stoer design

De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collectie van Steel&Stockings toepasbaar binnen ieder interieur.

Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. De eiken-houten bedombouw staat stevig op brede poten van Beton-look. Het hoofdbord brengt het ledikant en de poten samen door de grove maar industriele uitstraling.

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

Gedurfd gevlochten... Industrieel met een zacht randje

Gewaagd gevlochten met industriële details

Het Steel&Stockings Ledikant Kinks is met trots een écht blikvanger te noemen. De luxe gevlochten stof Braid op het hoofdbord trekt meteen de aandacht in combinatie met de prachtige 4-zijdige diepzwarte 20 laagse berkenplex ombouw. De subtiele afronding van het hoofdbord is ook meegenomen in de vormgeving van de bovenzijde van het voetbord. De Kinks is standaard voorzien van de 2 stalen onderstellen welke zwart gepoedercoat zijn.

Wonderfull Wool... Zacht en speels

Ledikant met Wollen hoofdbord.

Wat is er lekkerder dan een heerlijk zacht hoofdbord? Juist, niets! Ontdek het Steel&Stockings ledikant Teddy.

Ledikant Teddy bestaat uit een mix van een rubberwood ombouw voorzien van een bijzonder Vick onderstel. Het in katoen gestoffeerd hoofdbord welke getoond wordt met een afneembare hoes. Deze hoezen zijn ook los verkrijgbaar dus u kan met het wisselen van de hoezen de looks van de slaapkamer bepalen.