TEMPUR® Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Tempur; Discover a Mattres like no other

Ervaar TEMPUR® in Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

TEMPUR® mag niet ontbreken in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. 'Discover a mattress like no other’ bij TEMPUR® Rotterdam.

Dit wilt u natuurlijk ervaren. En dat kan! Ervaar TEMPUR® in Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie optimaal slaapcomfort te ervaren.

Vanaf het moment dat u gaat liggen tot aan het moment dat u wakker wordt, zorgt het TEMPUR® materiaal ervoor dat het zich aanpast aan uw lichaamscontouren voor ongeëvenaard comfort en een langdurige ondersteuning.

Bekijk de video 

SummerSale

Ontvang nu 15% korting op bijna alle Tempur producten*

Ontdek de TEMPUR® matrassen

Ontdek de TEMPUR® kussens

*Bekijk de actievoorwaarden

Ervaar de no. 1 in druk verlagende matrassen.

Ontdek de mogelijkheden

Ontwikkeld voor ruimtevaart en geperfectioneerd voor slaap

TEMPUR® perfectioneerden de oorspronkelijke uitvinding van NASA tot TEMPUR® materiaal. Hiermee creëerden zij de eerste visco-elastische matras en het eerste visco-elastische kussen ter wereld.

Na zijn waarde te hebben bewezen in de gezondheidszorg, treffen we TEMPUR® nu overal ter wereld in slaapkamers aan waar het miljoenen mensen een ongekende slaapervaring geeft.

Lees meer >

TEMPUR® Duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen.

Lees meer >

90 dagen omruilgarantie

90 dagen omruilgarantie

Na aanschaf van een TEMPUR® matras krijgt u van ons 90 nachten de tijd om te wennen. Mocht het tóch niet helemaal passen dan mag u het matras eenmalig omruilen voor een alternatief binnen onze TEMPUR® collectie. Zo slaapt u gegarandeerd goed op TEMPUR®

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Een TEMPUR® matras gaat lang mee. En daar past goede garantie bij. Daarom krijgt elk matras een verlengde garantie van 10 jaar volledige garantie. Geen zorgen dus over de kwaliteit.

Nummer 1

Nummer 1

TEMPUR® is de nr. 1 in Klanttevredenheid in Nederland. Je bent dus niet de enige die heerlijk slaapt op TEMPUR®

Optimale ondersteuning door ergonomisch design

Ontdek de TEMPUR® Kussencollectie

Adviesgesprek aanvragen