TEMPUR® Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Tempur; Discover a Mattres like no other

Ervaar TEMPUR® in Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

TEMPUR® mag niet ontbreken in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. 'Discover a mattress like no other’ bij TEMPUR® Rotterdam.

Bij TEMPUR® begrijpen ze dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem daarvoor noodzakelijk. De slaapexperts van TEMPUR®, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. En dit is dan ook de reden dat wij bij Droomvlucht Slaapcomfort geloven in de kwaliteit van TEMPUR®.

TEMPUR® gelooft dat een goede nachtrust alleen mogelijk is met producten die ondersteunend en comfortabel zijn. Alle matrassen en kussens van TEMPUR® passen zich actief aan en bieden persoonlijk comfort en ondersteuning, iedere nacht weer. 

Tempur® reageert op uw lichaam vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer wakker wordt. De matrassen en kussens van TEMPUR® reageren op het lichaam. De lichaamstemperatuur, het gewicht en de vorm van het lichaam tellen allemaal mee in de correctie naar uw lichaam. Het visco-elastisch schuim, of traagschuim, vormt zich mee en zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Dat is de kracht van TEMPUR®. Dit wilt u natuurlijk ervaren. En dat kan! Ervaar TEMPUR® in Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie optimaal slaapcomfort te ervaren.

Vanaf het moment dat u gaat liggen tot aan het moment dat u wakker wordt, zorgt het TEMPUR® materiaal ervoor dat het zich aanpast aan uw lichaamscontouren voor ongeëvenaard comfort en een langdurige ondersteuning.

Maak kennis met Tempur  (naar youtube video)

Collectie uitverkoop

Ontvang tijdens de oktober woonmaand 25% korting op TEMPUR® matrassen, toppers, bedbodems en het Relax Bed.

Ontdek de TEMPUR® matrassen

Ontdek de TEMPUR® bedbodems

*Bekijk de actievoorwaarden

Ontdekt door NASA®

Geperfectioneerd door Tempur®

Ontdek het materiaal van Tempur®

Het traagschuim van TEMPUR® lijkt van een andere wereld te komen. En dat is niet zo gek.

In de jaren rond 1970 is het TEMPUR® materiaal ontwikkeld door de NASA®. Het originele doel was de astronauten te beschermen tijdens de lancering. Het druk-verlagende materiaal zou hebben geholpen met het beschermen en ondersteunen van het lichaam. Dit is echter nooit tot uitvoer gebracht, het materiaal werd uiteindelijk niet gebruikt.

Er was echter wel een andere branche die wel raad wist met traagschuim. TEMPUR® was de eerste die besefte dat dit materiaal op een revolutionaire manier de beddenmarkt kon gaan veranderen. Zij waren dan ook de eersten die dit wereldkundig maakten. Sindsdien is het assortiment wereldwijd bekend en beroemd. TEMPUR® maakt o.a. matrassen en kussens, met als doel om de slaap van u te transformeren. Ga met Tempur® op reis en voel u gewichtloos op visco-elastisch schuim.

Wat maakt Tempur® materiaal uniek?

Het druk-verlagende materiaal van TEMPUR® ongeëvenaard. En dit maakt de matrassen en kussens uniek en ongekend comfortabel.

Het originele traagschuim reageert op de warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam terwijl het zich constant aan u aanpast en u gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt. Dit gaat de hele nacht door, vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer opstaat.

Past zich perfect aan uw lichaam aan

TEMPUR® materiaal past zich actief aan het gewicht en de warmte van uw lichaam aan, ongeacht uw slaaphouding, zodat u steun en comfort voelt daar waar het nodig is.

Maximale drukverlaging

Dankzij een complex netwerk van visco-elastische cellen is het TEMPUR® materiaal zodanig samengesteld dat de druk wordt verdeeld, verlicht en het comfort wordt gemaximaliseerd, zodat u minder ligt te woelen en te draaien en ongestoord kunt slapen.

Nummer 1 in tevredenheid

Matrasseneigenaren over de hele wereld zetten TEMPUR® constant op nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

Ongestoorde nachtrust

TEMPUR® materiaal ondersteunt partners onafhankelijk van elkaar en absorbeert bewegingen met minder dan 3% terugstuiting, zodat u zich ‘s nachts kunt bewegen zonder uw partner te storen.

Door ruimtevaart gecertificeerde technologie

TEMPUR® matrassen en kussens zijn als enige erkend door NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.


Kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan.

De producten van TEMPUR® zijn uitgebreid getest en fine-getuned. Daarom kunnen we met trots zeggen dat een Tempur® product gemaakt is om lang mee te gaan.

Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een TEMPUR®. Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten zodat u elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachtrust.

 

Ervaar de no. 1 in druk verlagende matrassen.

Tempur® matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Alle matrassen worden geleverd met authentiek TEMPUR® materiaal dat reageert op de temperatuur, het gewicht en de vorm van uw lichaam, voor een diepe en herstellende slaap.

TEMPUR® Cloud matrascollectie met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning.

TEMPUR® Cloud matrassen zijn ontwikkeld voor mensen die een matras willen die direct zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt.

“A mattress like no other”

Tempur® garandeert een unieke slaapbeleving door een balans tussen ongeëvenaarde comfort en langdurige ondersteuning. De opbouw van de Tempur® matrassen is laag voor laag verantwoord en staat garant voor de volgende kwaliteiten:

  • Een toplaag van TEMPUR® Extra Soft materiaal voor een zachter gevoel
  • Door de nieuwste CoolTouch™ technologie blijft de hoes fris en koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht
  • Op 60°C wasbare hoes voor een altijd frisse bovenlaag
  • 10 jaar volledige garantie

Ontdek de TEMPUR® matrassen collectie

90 dagen omruilgarantie

90 dagen omruilgarantie

U kunt een matras uitproberen voor een periode van 90 nachten, waarna u het gratis kunt omruilen als u niet tevreden zijn. Dat is onze garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie

TEMPUR® matrassen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarom krijgt elk matras een verlengde garantie.

Nummer 1

Nummer 1

Tempur is de nr. 1 in Klanttevredenheid in Nederland

Optimale ondersteuning door ergonomisch design

Tempur kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

TEMPUR® kussens zijn leverbaar in diverse hardheden, vormen en maten, ter ondersteuning van uw persoonlijke slaapbehoeften.

Ergonomische Kussens

Speciaal gevormde hoofdkussens voor optimale ondersteuning. De ergonomische kussens van TEMPUR®

Onze ergonomische hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan uw hoofd, nek en schouders in verschillende slaapposities.

Comfort Kussens

Klassiek gevormde kussens met een zacht of stevig lig gevoel. De comfort kussens van TEMPUR®

Onze comfort kussen collectie bestaat uit kussens met een traditionele vorm en zijn verkrijgbaar in een zacht of stevig gevoel. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR® technologieën voor langdurige ondersteuning en ultiem comfort.

Ontdek de hoofdkussens