Tempur Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Tempur; Discover a Mattres like no other

Ervaar Tempur in Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

 MEDIO DECEMBER IN ONZE WINKEL 

Tempur komt terug in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Ervaar de beste druk verlagende matrassen van Nederland bij Tempur Rotterdam.

Tempur® reageert op uw lichaam vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer wakker wordt. De matrassen en kussens van Tempur® reageren op het lichaam. De lichaamstemperatuur, het gewicht en de vorm van het lichaam tellen allemaal mee in de correctie naar uw lichaam. Het visco-elastisch schuim, of traagschuim, vormt zich mee en zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Dat is de kracht van Tempur®. Dit wilt u natuurlijk ervaren. En dat kan! Ervaar Tempur in Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie optimaal slaapcomfort te ervaren.

Kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan

Ontdekt door NASA®

Geperfectioneerd door Tempur®

Ontdek het materiaal van Tempur®

Het traagschuim van TEMPUR® lijkt van een andere wereld te komen. En dat is niet zo gek.

In de jaren rond 1970 is het Tempur® materiaal ontwikkeld door de NASA®. Het originele doel was de astronauten te beschermen tijdens de lancering. Het druk-verlagende materiaal zou hebben geholpen met het beschermen en ondersteunen van het lichaam. Dit is echter nooit tot uitvoer gebracht, het materiaal werd uiteindelijk niet gebruikt.

Er was echter wel een andere branche die wel raad wist met traagschuim. TEMPUR® was de eerste die besefte dat dit materiaal op een revolutionaire manier de beddenmarkt kon gaan veranderen. Zij waren dan ook de eersten die dit wereldkundig maakten. Sindsdien is het assortiment wereldwijd bekend en beroemd. Tempur® maakt o.a. matrassen en kussens, met als doel om de slaap van u te transformeren. Ga met Tempur® op reis en voel u gewichtloos op visco-elastisch schuim.

Authentiek TEMPUR® materiaal

Het druk-verlagende materiaal van TEMPUR® ongeëvenaard. En dit maakt de matrassen en kussens uniek en ongekend comfortabel.

Het originele traagschuim reageert op de warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam terwijl het zich constant aan u aanpast en u gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt. Dit gaat de hele nacht door, vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer opstaat.

Kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan.

De producten van TEMPUR® zijn uitgebreid getest en fine-getuned. Daarom kunnen we met trots zeggen dat een Tempur® product gemaakt is om lang mee te gaan.

Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een TEMPUR®. Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten zodat u elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachtrust.

 

Ervaar de no. 1 in druk verlagende matrassen.

Tempur matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Alle matrassen worden geleverd met authentiek TEMPUR® materiaal dat reageert op de temperatuur, het gewicht en de vorm van uw lichaam, voor een diepe en herstellende slaap.

TEMPUR® Cloud matrascollectie met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning.

TEMPUR® Cloud matrassen zijn ontwikkeld voor mensen die een matras willen die direct zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt.

  • Een toplaag van TEMPUR® Extra Soft materiaal voor een zachter gevoel
  • Door de nieuwste CoolTouch™ technologie blijft de hoes fris en koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht
  • Op 60°C wasbare hoes voor een altijd frisse bovenlaag
  • 10 jaar volledige garantie

Ontdek de Tempur matrassen collectie

90 dagen omruilgarantie

90 dagen omruilgarantie

De zekerheid van de juiste keuze met de omruilgarantie van Tempur®

10 jaar garantie

10 jaar garantie

U ontvangt standaard 10 jaar volledige garantie op alle matrassen

Nummer 1

Nummer 1

Tempur is de nr. 1 in Klanttevredenheid in Nederland

Optimale ondersteuning door ergonomisch design

Tempur kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

TEMPUR® kussens zijn leverbaar in diverse hardheden, vormen en maten, ter ondersteuning van uw persoonlijke slaapbehoeften.

Ergonomische Kussens

Speciaal gevormde hoofdkussens voor optimale ondersteuning. De ergonomische kussens van Tempur®

Onze ergonomische hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan uw hoofd, nek en schouders in verschillende slaapposities.

Comfort Kussens

Klassiek gevormde kussens met een zacht of stevig lig gevoel. De comfort kussens van Tempur®

Onze comfort kussencollectie bestaat uit kussens met een traditionele vorm en zijn verkrijgbaar in een zacht of stevig gevoel. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR® technologieën voor langdurige ondersteuning en ultiem comfort.

Tempur matrassen

Tempur matrassen

Ontdek optimale drukverlaging met de matrassen van Tempur

Binnenkort in onze collectie

Tempur Kussens

Tempur Kussens

Ervaar de hoofdkussens van Tempur® in onze beddenwinkel. Bekijk ons assortiment alvast online en kom goed voorbereid naar onze winkel in Zevenhuizen.

Binnenkort in onze collectie