TEMPUR® Materiaal

ONTWIKKELD VOOR RUIMTEVAART

GEPERFECTIONEERD VOOR SLAAP

TEMPUR® Materiaal

Ontdek het materiaal van Tempur®

Het traagschuim van TEMPUR® lijkt van een andere wereld te komen. En dat is niet zo gek.

In de jaren rond 1970 is het TEMPUR® materiaal ontwikkeld door de NASA®. Het originele doel was de astronauten te beschermen tijdens de lancering. Het druk-verlagende materiaal zou hebben geholpen met het beschermen en ondersteunen van het lichaam. Dit is echter nooit tot uitvoer gebracht, het materiaal werd uiteindelijk niet gebruikt.

Er was echter wel een andere branche die wel raad wist met traagschuim. TEMPUR® was de eerste die besefte dat dit materiaal op een revolutionaire manier de beddenmarkt kon gaan veranderen. Zij waren dan ook de eersten die dit wereldkundig maakten. Sindsdien is het assortiment wereldwijd bekend en beroemd. TEMPUR® maakt o.a. matrassen en kussens, met als doel om de slaap van u te transformeren. Ga met Tempur® op reis en voel u gewichtloos op visco-elastisch schuim.

Wat maakt Tempur® materiaal uniek?

Het druk-verlagende materiaal van TEMPUR® ongeëvenaard. En dit maakt de matrassen en kussens uniek en ongekend comfortabel.

Het originele traagschuim reageert op de warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam terwijl het zich constant aan u aanpast en u gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt. Dit gaat de hele nacht door, vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer opstaat.

Past zich perfect aan uw lichaam aan

TEMPUR® materiaal past zich actief aan het gewicht en de warmte van uw lichaam aan, ongeacht uw slaaphouding, zodat u steun en comfort voelt daar waar het nodig is.

Maximale drukverlaging

Dankzij een complex netwerk van visco-elastische cellen is het TEMPUR® materiaal zodanig samengesteld dat de druk wordt verdeeld, verlicht en het comfort wordt gemaximaliseerd, zodat u minder ligt te woelen en te draaien en ongestoord kunt slapen.

Nummer 1 in tevredenheid

Matrasseneigenaren over de hele wereld zetten TEMPUR® constant op nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

Ongestoorde nachtrust

TEMPUR® materiaal ondersteunt partners onafhankelijk van elkaar en absorbeert bewegingen met minder dan 3% terugstuiting, zodat u zich ‘s nachts kunt bewegen zonder uw partner te storen.

Door ruimtevaart gecertificeerde technologie

TEMPUR® matrassen en kussens zijn als enige erkend door NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.


Kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan.

De producten van TEMPUR® zijn uitgebreid getest en fine-getuned. Daarom kunnen we met trots zeggen dat een Tempur® product gemaakt is om lang mee te gaan.

Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een TEMPUR®. Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten zodat u elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachtrust.

Ervaar TEMPUR® bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen