Cinderella boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Beyond Imagination

Cinderella Boxsprings

Cinderella boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Stel je eens voor; heerlijk wakker worden en het inééns weten. Dát ga ik doen! Met Cinderella boxsprings leert u dit gevoel kennen.

Een boxspring van Cinderella wordt iedere dag een mooie dag om uw dromen waar te maken. De boxsprings zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen, de meeste zorg en nieuwste innovaties. Maar bovenal… ze zijn betoverend mooi en met een onvoorstelbaar ligcomfort.

Wat houdt u nog tegen? Ga ervoor!

Cinderella boxsprings staan voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Als een droomwereld die zich lijkt te verhullen. In alle opzichten bepalend voor sfeer. Geef kleur aan je leven. Er is één thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. Met een ongrijpbare stijl. Of ga voor de stille kracht van rust en kalmte. Vol frisheid en een overweldigende energie. Want niet uitgesproken betekent niet dat het er niet is.

De Cinderella boxspring collectie is mooi tentoongesteld in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Cinderella Boxspring Desire

Boxspring Desire; een onweerstaanbaar spel.

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen.

Die op dezelfde speelse manier weer hun eigen weg gaan. Altijd door, op intuïtie, intens, maar vrij. Een in het oog springend en niet te stoppen spel dat inspireert en niet meer loslaat. Zelfverzekerd en onverstoorbaar. De Cinderella Boxspring creëert persoonlijke dynamiek op iedere plek.

Ontdek dit model

Cinderella boxspring Tender

Boxspring Tender; Nuance als statement

Laat je raken door de wereld om je heen. Door het grote, maar juist ook door het kleine.

Stijlvolle nuances maken overal en onbewust het verschil. Met een oog voor finesse blijft niets verborgen en gaan nieuwe werelden open. Het brengt leven waar anderen niets zien. De Cinderella Tender boxspring laat zien dat ogenschijnlijk kleine details heel veel kunnen zeggen.

Bekijk dit model

Cinderella boxspring Pure

Boxspring Pure, de essentie van stijl

De kracht van eenvoud. Alles wat meer is leidt af van waar het in feite om gaat.

Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. Een stijlvol karakter mag wars zijn van profilering en laat zien wat hij in huis heeft door er te zijn. De Cinderella Pure boxspring staat voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm.

Bekijk dit model


Bekijk de Cinderella Boxspring collectie

Omruilgarantie Cinderella boxsprings.

Ook bij cinderella krijgt u de tijd te wennen aan de matras. Bevalt deze niet helemaal dan kunt u deze ruilen onder bepaalde voorwaarden, en deze leggen we u graag even uit.

Naar de omruilvoorwaarden