Omruilgarantie Cinderella matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Cinderella boxsprings

Omruilgarantie op matrassen

Omruilgarantie Cinderella matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

De boxsprings van Cinderella staan voor kwaliteit en voordel. Met een juist advies bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Maar. Het kan zo maar zijn dat het matras na een paar weken niet wilt wennen. Geen paniek. Cinderella heeft hiervoor een nette omruilgarantie. Zo bent u in staat de stevigheid van het matras achteraf nog eenmalig te wijzigen.

De spelregels leggen we u graag uit.

90 dagen omruilgarantie Cinderella Signature

Deze voorwaarden voor de 90 dagen omruilgarantie zijn geldig vanaf 20 december 2021.


1. Welke matrassen komen er in aanmerking voor omruiling?

In aanmerking komen de matraskernen van de Cinderella Signature collectie, met uitzondering van: • showroommodellen • outlet modellen • orders met de vermelding ‘geen omruilgarantie’ 1.2 De basis voor het gebruik maken van de omruilgarantie ligt in het comfort en de ondersteuning. De omruilgarantie is dan ook enkel van toepassing op klachten met betrekking tot het comfort en de ondersteuning van de matras.

Topmatrassen zijn uitgesloten voor de omruilgarantie. Deze omruilgarantie is niet overdraagbaar op matrassen van andere merken. Daarbij zijn ook eventuele prijs en modelwijzigingen altijd mogelijk. Hierin wordt altijd gezocht naar een passend alternatief.


2. Ingangsdatum omruilgarantie

U kan tot uiterlijk 90 dagen na aflevering van de Cinderella Signature boxspringset aanspraak maken op de omruilgarantie.


3. Voorwaarden 90 dagen omruilgarantie

Na levering mag u eenmalig aanspraak maken op de omruilgarantie. Bij Droomvlucht Slaapcomfort verwachten dat u, na het advies in de winkel, de matras voor minimaal 30 dagen heeft uitprobeert. De ervaring leert dat het lichaam een periode nodig heeft om te wennen aan een nieuwe slaaphouding. Geeft het nieuwe bed dus de kans om 'in te slapen'. Ruiling kan dan ook pas na 30 dagen.

Alleen matrassen in de gangbare maten komen in aanmerking voor omruiling. Specifiek zijn dit matrassen met de maten: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm en 90 x 210 cm. Andere maten worden op bestelling gemaakt en via een los traject geproduceerd. Hierdoor is het niet mogelijk een aanpassing te doen in deze matrassen. Let u op dat bij omruiling van de matraskern alleen omgeruild kan worden voor een matraskern met dezelfde afmeting.

De matraskern kan voor een andere hardheid binnen hetzelfde type geruild worden. Hiervoor moet de matraskern onbeschadigde en schoon zijn. Droomvlucht Slaapcomfort zorgt bij het retourneren voor een deugdelijke verpakking welke ook vereist is bij retourname.


4. Omruil- en handelingskosten

Voor het retourneren van een matraskern van Cinderella brengen wij €100,- in rekening. 

Vermelde service kosten zijn incl. BTW


Meer informatie?

Wanneer u vragen heeft naar aanleiding van bovenstaande voorwaarden kunt u altijd contact opnemen met een van onze winkels. We helpen u graag verder naar goed slaapcomfort op uw Cinderella boxspring.