Natuurlatex matras | Ecosy bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ecosy

100% Natuurlatex matrassen

Ecosy | Natuurlatex matras bij Droomvlucht Slaapcomfort

Vindt u het ook belangrijk dat de producten die je dagelijks gebruikt, het milieu respecteren en duurzaam geproduceerd zijn? Geeft u ook de voorkeur aan natuurlijke materialen, omdat ze beter zijn voor uw gezondheid? Maak dan kennis met de Natuurlatex matras van Ecosy. Te vinden in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Natuurlatex matras brengt u terug naar de natuur

Ecosy brengt u terug naar de natuur met een natuurlatex matras collectie gebaseerd op 100% natuurlatex.

U kiest bewust voor een schoner milieu en een gezondere nachtrust. Er is immers geen 'planeet B'. Daarom heeft u nu de keuze te kiezen voor een matras dat volledig is opgebouwd uit natuurlijke materialen, zoals 100% natuurlatex, kokosvezels, katoen en linnen. En dit alles zonder toxische bestanddelen.

Vroeger sliepen de mensen enkel op natuurlijke materialen. Ecosy is de puurheid van toen, gecombineerd met het ligcomfort van vandaag. De matrassen zijn dan ook speciaal uitgekiend om u in de beste ondersteuning en de hoogste slaapkwaliteit te kunnen laten slapen.

In de naam Ecosy hoort u 'eco' en 'cosy'. De matrassen zijn dus zowel ecologisch als behaaglijk. Met Ecosy maat u een bewuste keuze: Een schoner milieu én een gezondere nachtrust.

{Eco + Cosy} = Ecosy
Ecologische, duurzame materialen voor een gezond en Luxueus slaapcomfort.

Wat zit er in een natuurlatex matras?

Grondstoffen van de beste kwaliteit

Alle Ecosy matrassen zijn gemaakt van 100% natuurlatex. het witte, melkachtige sap is afkomstig van de tropische rubberboom (de Hevea Brasiliensis). Deze boom groeit in grote plantages in Zuidoost-Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Door deze natuurlijke grondstof te laten  uitharden in speciale matrijzen ontstaat een buitengewoon veerkrachtige en comfortabele matraskern. De open celstructuur van natuurlatex garandeert bovendien een optimale ventilatie.

Om de uitmuntende kwaliteit van de Ecosy matrassen te waarborgen, wordt enkel en alleen de meest hoogwaardige natuurlatex van geselecteerde en gecontroleerde plantages gebruikt.

Een natuurlatex matras is buitengewoon slaapcomfort

Een natuurlatex matras heeft de volgende eigenschappen:

  • Heerlijk zacht, luxueus comfort
  • Uitzonderlijke veerkracht en elasticiteit
  • Optimale ventilatie dankzij de open celstructuur van latex
  • Natuurlijke bescherming tegen schimmels, bacteriën en huisstofmijt
  • Natuurlatex is een 100% hernieuwbare grondstof

Ervaar Ecosy bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wilt u meer weten over Ecosy of het slaapcomfort van de 100% natuurlatex matras ervaren? Kom dan eens langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Met een complete presentatie van deze matrassen en alle doorsnedes en informatie beschikbaar krijgt u alle tijd om de matrassen te ervaren.

Maak een bezoekafspraak