Ontdek Kreamat bij Droomvlucht Slaapcomfort | Bedden en matrassen

Ontdek Kreamat

bij Droomvlucht Slaapcomfort

Kreamat | Original beds bij Droomvlucht Slaapcomfort

Maak kennis met Kreamat.

Kreamat is een Belgische beddenfabriek die flexibele slaapoplossingen maakt gericht op de individuele behoefte van de mens. De collectie bestaat onder andere uit matrassen en boxsprings met een modern design en een hoogwaardige opbouw. Door binnen de collectie ruime mogelijkheden te bieden aan comfort en uitstraling is er voor iedereen een bed van Kreamat samen te stellen.

Kreamat is een familiebedrijf dat de productie volledig in eigen hand heeft. Dit gebeurt in Bilzen-België. Door de gebruikte materialen dicht bij huis te zoeken garandeerd Kreamat kwaliteit waarbij de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt gehouden. Door voornamelijk met materialen uit Europa te werken, springt niet alleen de kwaliteit maar ook de levertijd en het maatwerk boven de concurrentie uit. 

Bij Kreamat ligt het accent op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creatie’s van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn.

Ontdek de Kreamat boxspring Sparta

Scandinavisch design en vakwerk gaan hand in hand in de kreamat boxspring Sparta.

Bekijk de boxspring

Sparta = Oog voor detail

Sparta = Oog voor detail

Sparta = Praktisch gebruik

Sparta = Praktisch gebruik

Sparta = Stijlvol design

Sparta = Stijlvol design

Ontdek de Kreamat boxspring Artemis

Het hoofdbord staat als een uitnodigend kussen achter het bed. Het strakke design van de boxspring geeft rust en ruimte in de slaapkamer. Kruip er lekker tegen aan en kom helemaal tot rust.

Bekijk de boxspring

Artemis = Comfortabel

Artemis = Comfortabel

Artemis = Design

Artemis = Design

Artemis = Modern

Artemis = Modern

Perfecte aansluiting door de gepatenteerde schouderzone

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

Slapen a la Carte

Slapen a la Carte

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

Meer dan 50 individuele slaapcombinaties!

De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ matrassen met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector.

Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,... Juist zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter nog maar al te vaak in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw.

Alleen in de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ matrassen zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Maak een afspraak >