Sleep Sense Boxsprings | Huiscollectie Droomvlucht Slaapcomfort

Stijlvolle huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort

De boxsprings van Sleep Sense

Sleep Sense bij Droomvlucht Slaapcomfort

Stijlvolle boxsprings uit de huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort. Diverse nederlandse fabrikanten zijn onder de naam Sleep Sense verzameld om u een divers aanbod aan kwaliteits boxsprings aan te kunnen bieden. Ontdek de mogelijkheden bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatief goede boxspring zonder al te veel poespas dan bent u met een boxspring van Sleep Sense aan het juiste adres. Nederlands vakmanschap zonder gedoe, daar staat de huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort voor.

Boxspring Design is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van boxsprings en meer. Er worden mooie Boxsping Designs gecreëerd door veel verschillende hoofdborden, voetborden, matrassen, topdekmatrassen en accessoires aan te bieden. Alles wat u in uw slaapkamer kunt bedenken wordt door Boxspring Design gemaakt. En dat alles op Nederlandse bodem.


Sleep Sense; een huiscollectie van kwaliteit

Onze boxsprings uit de Sleep Sense collectie worden o.a. geproduceerd door Boxsprign Design en Bedding Concepts. De veelzijdigheid, kwaliteit en korte levertijd zijn redenen om deze boxsprings in onze collectie op te nemen.

Boxspring Design; Puur Nederlands vakmanschap

Alle boxsprings worden in eigen huis geproduceerd. Zo wordt een kwalitatief product gegarandeerd en is er veel personalisering mogelijk.

Door de grondstoffen zo veel mogelijk lokaal in te kopen weet Boxspring Design kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Ook maatwerk wordt mogelijk door de snelle levering van materialen en de korte lijntjes met de leveranciers. Bij Droomvlucht Slaapcomfort maken we hier dan ook hartelijk gebruik van. Zo vind u altijd een boxspring die bij u past voor een zeer goede prijs.

Bedding Concepts; De Beddenmakers uit Oisterwijk!

Een boxspring van Bedding Concepts staat voor comfortabel en betaalbaar slapen. Hoge kwaliteit, Nederlandse, kwaliteitsbedden voor iedereen betaalbaar. Met een breed assortiment kunt u uw bed volledig samenstellen naar uw eigen wensen!

City Collectie

De City collectie van Bedding Concepts maakt goed slapen betaalbaar! Verschillende keuze in kleuren, matrassen, toppers en hoofdborden maken de City collectie een collectie voor iedereen! Bekijk de boxsprings Dallas, Lorenz en Miros


Sleep Sense; Comfort en keuzevrijheid.

Met de boxsprings van Sleep Sense bij Droomvlucht Slaapcomfort heeft u keuze uit een aantal uitgesproken modellen. Ga voor een standaard boxspring met 6 verschillende hoofdbord designs. Of kies luxe opties met de rijk bekleden en ontworpen boxspring concepten. De boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. Maak de boxspring compleet met een pocketveer matras, welke altijd mooi meegestoffeerd word met de boxspringbodem. Door het comfort zelf samen te stellen met een topdekmatras naar keuze slaapt u voortaan heerlijk comfortabel.

Stoffen en poten

Laat u niet tegenhouden door een afwijkende kleur. Er zijn namelijk meer dan 50 kleuren beschikbaar in 5 verschillende stoffen. Daarbij kunt u zelf de kleur van de pootjes bepalen. Een mooie conische poot of een blokpoot behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor staat de boxspring mooi hoog op de poten en dit is praktisch tijdens het schoonmaken.

Een boxspring met als zorgbed

Wanneer u zorgbehoevend wordt wilt u uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Een bed dat aansluit bij uw zorgbehoefte en geschikt is voor een (langdurige) tijd in bed is hierin zeer belangrijk. Ontdek de mogelijkheden van onze Sleep Sense Boxspring Care: Ultiem comfort in alle denkbare mogelijkheden!

De Sleep Sense boxspring Care is een bijzonder comfortabele boxspring in een luxe uitvoering. Een zorgbed hoeft immers niet lelijk te zijn.


Sleep Sense BOXSPRING CARE; IN HOOGTE VERSTELBAAR.

Bijzonder aan deze boxspring is de mogelijkheid deze in hoogte te verstellen. De Sleep Sense boxspring Care heeft een boxspringbodem die tot 45 cm hoger kan worden versteld.

Dit is niet alleen handig bij het in- of uitstappen maar vooral wanneer u extra hulp nodig heeft en verzorgt moet worden in bed. Voor verzorging aan huis is het een vereiste een lighoogte van 80-90 cm hoog te hebben. Door deze hoog-/laag bodem kunt u de hoogte indien nodig dus aanpassen zodat u eenvoudig geholpen kunt worden.

Door de vele mogelijkheden blijft u in grote mate zelfstandig in staat uw comfort te regelen. Dek bijvoorbeeld aan het zelfstandig in en uit een rolstoel stappen. 

Ondanks het feit dat iemand hulpbehoevend is kan men toch een sfeervolle slaapkamer behouden. Door bij deze boxspring zelf het hoofdbord en een mooie stof te kiezen krijgt het bed een persoonlijke toch. Door de vele verschillende stoffen is er altijd een design en uitraling die bij u past bij uw wensen.

Ontdek de mogelijkheden