Tréca Paris Rotterdam | L'art de la chambre | Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort presenteert:

Tréca Paris in Rotterdam

 

Treca Paris | l'art de la chambre

Met Treca betreed je een universum waar alles mogelijk wordt, een universum waar dromen uitkomen.

De Knowhow van slapen wordt al vele generaties gekoesterd om u de beste nachtrust te bieden. De slaapsystemen van Tréca Paris zijn niet alleen de meest hoogwaardige in techniek en comfort maar zijn ook designobjecten voor uw slaapkamer..

Tréca, l'art de la chambre

Tréca Paris
boxspring Portofino

 

 

 

 

.

Treca paris Impérial collectie bij Droomvlucht Slaapcomfort

De Imperial collectie van Tréca biedt u het beste van jaren lange traditie. Met een ruime keuze aan modellen is een eigen stijl goed te creëeren. De collectie kenmerkt zich door verschillende soorten pocketvering of vrije vering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/ of technische materialen.

De Imperial collectie is de historische basis van het merk Treca. Ze bevat de iconen die zorgen voor tijdloos comfort en de ondersteuning en het comfort die het merk beroemd hebben gemaakt. Daarom kan deze collectie ook niet ontbreken in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel.

Zoekt u Tréca Paris in regio Rotterdam?
Dan bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres.

Voor het beste persoonlijke slaapcomfort hebt u een ruime keuze in stevigheid van de matrassen, aangeduid in maantjes: extra soft, soft, medium, firm en extra firm. Ervaar het voor u best aansluitende comfort en laat u adviseren door een van onze opgeleide vakmensen.

Een nachtrust op maat

Een nachtrust op maat

Tréca Paris is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het merk Treca heeft aandacht voor alle klanten en zorgt dat iedereen zich bijzonder voelt.

Nachtrust van uitstekende kwaliteit

Nachtrust van uitstekende kwaliteit

Bij een Tréca Paris boxspring niets aan het toeval overgelaten. Van het gebruik van kostbare stoffen tot de kleinste met de hand gestikte details: Tréca Paris bieden een aanpak op maat voor een uniek bed en een goede nachtrust.

Nachtrust tot een Kunst verheven

Nachtrust tot een Kunst verheven

De goede nachtrust is een kunst die Treca Paris u aanbiedt met behulp van zorgvuldig gekozen materialen, de expertise van de ateliers en het talent van de ontwerpers. De bedden worden van begin tot eind in onze ateliers gemaakt, op een historische plek voor het merk: in Reichshoffen, Frankrijk.

Tréca Paris
boxspring Kate

 

 

 

 

 

.

Tréca Paris
boxspring Poesie

 

 

 

 

.