Adviesgesprek bij Treca Paris Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort

Persoonlijk adviesgesprek

bij Treca Paris Rotterdam

♦ Vrijblijvend bezoek      ♦ Vakkundig advies         ♦ Persoonlijk en ontspannen

Vraag een adviesgesprek aan bij Treca Paris Rotterdam

U bent van harte uitgenodigd voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Onze adviseurs nemen alle tijd om u mee te nemen in de wereld van Treca Paris. Ervaar onze matrassen en boxsprings onder het genot van een kopje koffie.

Kom in contact met Tréca Paris Rotterdam

Bereidt u alvast voor op uw komst.

Een boxspring of matras van Treca Paris is maatwerk. Hierdoor zijn er heel wat keuze mogelijkheden om uw nieuwe bed volledig bij uw wensen te kunnen laten aansluiten.

Voor uw bezoek aan onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel adviseren wij u om de volgende onderdelen te bekijken.

  • Hoeveel ruimte heeft u in uw slaapkamer?
    Denk hierbij aan de kamerindeling, deuren en doorgangen, ramen en kasten. Niets is zo vervelend als een bed dat nét niet past of niet praktisch in de kamer past. 
  • Hoe komt het bed te staan?
    De plaatsing van uw bed in de slaapkamer kan bepalen hoe uw bed er uit komt te zien. Zo zijn er diverse hoofdborden op maat te maken naar de gewenste of best passende hoogte. Houdt ook rekening met stopcontacten of lichtschakelaars in de muur waar het bed tegen aan komt te staan. Het zou zonde zijn wanneer het bed het gebruik van deze punten belemmerd.
  • Wat zijn uw wensen in slaapcomfort?
    Prefereert u soepel of stevig comfort? Slaapt u liever warm of juist iets koeler? Alle persoonlijke ervaringen en voorkeuren zijn welkom om mee te kunnen nemen in het advies voor het beste matras voor u.

Onze Vakmensen voor Droomwensen zijn opgeleid om u op de best mogelijke manier te adviseren en de informeren. Verzamel al uw vragen en wij helpen u verder in het vinden van úw Treca Paris matras of boxspring.

Tréca Paris, l'arte de la Chambre
- bij Droomvlucht Slaapcomfort