Urban Cotton Rottedam bij Droomvlucht Slaapcomfort

Urban Cotton Amsterdam in Rotterdam - Wandkleden en meer

Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de creatieve en rauwe hotspot Amsterdam Noord. Urban Cotton biedt een unieke collectie van werken: van wandkleden tot schilderijen, foto’s en multi-mediawerken. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt.

De inspiratievan Urban Cotton? Vooral uit het creatieve en industriële Amsterdam Noord

Stoere wandkleden

Urban Cotton heeft het wandkleed een make-over gegeven. Met kwalitatief biologisch katoen, unieke ontwerpen en een eenvoudig ophangsysteem heeft Urban Cotton het traditionele product in een nieuw jasje gestoken! De inspiratie? Vooral uit het creatieve en industriële Amsterdam Noord. Maar er wordt ook ruimte gegeven aan creatief talent, waardoor de meest originele ontwerpen ontstaan


Bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u in staat uw Slaapkamer een warme en stijlvolle touch mee te geven. Ontdek de collectie in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Hier hebben wij diverse doeken hangen om u een impressie te geven van de stijl en uitstraling die u kunt bereiken met een mooi wandkleed.

Het platform voor creatief talent

Urban Cotton als het platform voor creatief talent

Al onze werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. Doordat wij de creatieven de artistieke vrijheid geven, zijn wij in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design als het ware een handtekening van de ontwerper. Het bijdragen aan creatief talent is onze missie. Dit doen wij door de kunstenaars een podium te bieden en door een vast percentage van de verkochte werken direct uit te keren aan de maker.

Onze collectie is divers en varieert in vorm van samenwerking met de artiest, maar ook in materiaalgebruik en oplage. Hierdoor kunnen wij unieke kunstwerken bereikbaar en betaalbaar maken voor een uiteenlopend publiek.

100% biologisch katoenen wandkleden

100% biologisch katoenen wandkleden

Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze originele eyecatchers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern. Onze wandkleden zijn te koop in één van de honderden fysieke verkooppunten.