Vital Dream | Luxe boxsprings & matrassen van Droomvlucht Slaapcomfort

Luxe boxspring en matrassen

van Droomvlucht Slaapcomfort

Vital Dream | Luxe boxsprings & matrassen van Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar de 'touch of luxury' met onze betaalbare luxe huiscollectie. Vital Dream is het label, comfort is het doel.

Goed slaapcomfort valt of staat met een goed en gezond slaapklimaat. Daarnaast verwacht u goede ondersteuning en wilt u een bed dat er mooi uit ziet. Dit alles komt samen in het private label van Droomvlucht Slaapcomfort: Vital Dream.

Gezond slapen met Vital Dream

Dat uw gezondheid voorop staat is logisch. Dat uw bed daarbij aansluit minstens net zo veel. De Vital Dream collectie is opgebouwd uit natuurlijke materialen gecombineerd met hoogwaardige anti-allergische vezels. Hierdoor blijft het slaapklimaat van uw matras, bedtextiel of hoofdkussen langer fris.

Matrassen met goede ondersteuning spreken voor zich

De matrassencollectie van Vital Dream is opgebouwd uit een vier-tal luxe afgewerkte matrassen. De VT1000 matras is het instapmodel. Goede ondersteuning spreekt voor zich, en dat vind u in dit basis matras dan ook terug. De pocketveren zijn verdeeld in 7 comfortzones. Met een soepelere zone voor de heup en schouder vind u altijd de juiste ondersteuning in de zij- en rughouding.

Specifiekere ondersteuning vindt u het VT2000 matras. Door de pocketveren op te bouwen in een Hoog/Laag systeem word uw lichaamsdruk beter verdeeld over het matras. Het matras dijnt iets meer en is hierdoor iets soepeler maar ook comfortabeler.

Om de matras dezelfde ondersteuning mee te geven maar het comfort luxer te laten zijn is de VT3000 matras ontwikkeld. De hoog/laag pocketveer is afgedekt met een soepele natuurlatex. Deze comfortlaag helpt in de verdeling van uw lichaamsdruk over het gehele matras.

Wanneer u last heeft van uw gewrichten, of onprettige druk op het lichaam is Visco-elastisch Traagschuim een uitkomst. Dit soepele materiaal is druk-verlagend en past zich aan naar uw lichaam. Hierdoor word uw hele lichaam perfect ondersteund en wordt de druk op uw lichaam verlaagd. Het Fahrenheid matras van Vital Dream is opgebouwd met een comfortlaag van Visco Elastisch Traagschuim en levert deze drukverlaging zonder moeite. Het matras is niet te warm doordat de ademende tijk een optimale vocht en warmte regulatie stimuleerd.

Bekijk de matrassencollectie van Vital Dream. 


Private label, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Door productie in eigen beheer te nemen zijn wij in staat om met deze Vital Dream matrassen perfect te voorzien in maatwerk matrassen.

Bent u dus opzoek naar een matras met een bijzondere maat? Vraag dan gerust informatie aan of kom langs in de winkel. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing.