Ledikanten en meer | Zondag's Meubelen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Houten ledikanten van

Zondag's Meubelen

Houten ledikanten met stijl | Zondag's Meubelen

Live life en love living. Zondag's Meubelen brengt een kwalitatieve slaapkamercollectie vanuit Nederland. U vindt Zondag's Meubelen bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Zondag's Meubelen maakt bed ombouwen en deelbare ledikanten weer geheel van deze tijd. De productie en vernieuwing van de “Zondag” collectie is standaard gericht op deelbare bedden op basis van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en lengtematen mogelijk. Door de keuze uit vaste en verrijdbare modellen zijn deze slaapsystemen uitermate geschikt voor de senioren, comfort en zorg markt. De collectie bevat o.a. een ruim assortiment deelbare ledikanten met comfortopties zoals bv. uitstapverlichting en in hoogte instelbare bodemdragers.

"a well spent day brings a happy sleep "

Zondags meubelen bij droomvlucht slaapcomfort

Al 90 jaar kwaliteit

Sinds 1939 is Meubelfabriek Zondag een betrouwbare Nederlandse slaapkamer fabrikant van zowel ledikanten, bijmeubelen als linnenkasten. Alle producten werden in eigen beheer in Boven-Leeuwen geproduceerd. Sinds juli 2014 wordt de complete Zondag collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep, waar volop nieuwe concepten worden ontwikkeld om o.a. de comfort eigenschappen van de collecties verder uit te breiden met de nieuwste “gadgets”.

Ledikant Plano

Ledikant Plano

Waan jezelf in dromenland met deze Zondag comfort slaapkamer “Plano”. Een nieuw ontwerp van echte Nederlandse topkwaliteit van “de professionals in wood”. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit nieuwe ontwerp voorop. Een eigentijds en tijdloos design met een bovenste  regel van het hoofd- en voetbord en een rompdeel, dat elk in een eigen materiaal en kleur gekozen kan worden, waardoor je eenvoudig je eigen look kan creëren. 

Het bed is leverbaar als 1-persoons, als 2-persoons en als deelbaar bed. Alle uitvoeringen hebben een optimale comforthoogte van 47 cm. Ook kunnen er extra lange zijden bij besteld worden die altijd voorzieningen hebben om de bodemdragers te verstellen, waardoor de lattenbodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

Bekijk het ledikant hier

Ledikant Sita

Ledikant Sita

Sita, een nieuwe slaapkamer in de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven frame dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

Een bed frame dat bestaat uit een basis van “Halifax eiken "Natur" of "Nebraska Garau” met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten en optimaal verrijdbaar te maken. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm. De Sita modellen worden geproduceerd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier worden er bedden gebouwd die gezien mogen worden.

Bekijk het ledikant hier