Slaapkamer Accessoires | Nachtkastjes | En meer...

Maak uw slaapkamer compleet

met de mooiste Accessoires

Slaapkamer Accessoires bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een slaapkamer maakt u pas echt compleet met de accessoires van Droomvlucht Slaapcomfort. Naast dat u uw bed- of boxspringcombinatie compleet kan maken met bijpassende nachtkastjes kunt u ook denken aan hockers, voetenbanken, voetenbanken met opbergmogelijkheden, kasten of dressoirs. Keuze genoeg om uw slaapkamer compleet te maken.

Wanneer u gebruik maakt van uw bed is het goed om uw gebruiksartikelen dicht bij de hand te hebben. U wilt iets om uw bril, boek of smartphone op te leggen. Daarnaast is het handig een oppervlakte te creëren voor bijvoorbeeld een wekker. De showroom van Droomvlucht Slaapcomfort staat vol met nachtkastjes in alle soorten en maten. Wilt u een nachtkastje met een deur en verschillende planken om dingen in te leggen, of is het top-oppervlakte belangrijker en zou u een mooie bijpassende hocker willen proberen.

Wat uw voorkeur ook is, wij hebben een oplossing voor uw smaak en stijl. Kijk gerust rond in onze online collectie naar de opties, maar kom vooral kijken in de showroom om te zien hoe deze nachtkastjes perfect bij elk bed passen.

Een mooi bijmeubel

De hocker

Slaapkamer Accessoires: De Hocker

De hocker is een stijlvolle oplossing voor bij uw boxspringcombinatie. Mooi meegestoffeerd met uw bed past dit oppervlakte perfect bij uw bed.

Bent u opzoek naar een praktisch oppervlakte naast uw bed of boxspring combinatie? En zijn nachtkastjes nét niet het accessoire dat aansluit bij uw stijl? Probeer dan eens van de vele mogelijkheden van bijpassende hockers.

Het biedt geen opbergruimte, maar wel een bijpassend oppervlakte naast uw bed. Hierdoor is uw bril, mobiel, wekker of nachtlamp binnen handbereik. Wel zo praktisch.

Ontdek onze hockers

 Maak uw slaapkamer compleet 

 Ga voor mooie 
 NACHTKASTJES 

SLAAPKAMER ACCESSOIRES: het nachtkastje

Rust en ruimte in een slaapkamer zijn belangrijk. Het helpt je te ontspannen en zorgt voor een goed gevoel. Maak ruimte in uw slaapkamer voor een nachtkastje, commode of dressoir. Het staat niet alleen mooi, maar ruimt ook de kamer netjes op.

Een mooi nachtkastje is steeds vaker aanwezig in de slaapkamer. We zien de vraag naar een mooi nachtkastje toenemen om meerdere redenen. Eén daarvan is rust. De ander gemak. We zijn er van overtuigd dat goede nachtkastjes tegenwoordig onmisbaar zijn geworden in de slaapkamer. Maak uw boxspring combinatie of ledikant compleet met een nachtkastje uit het assortiment van Droomvlucht Slaapcomfort.

Ontdek de nachtkastjes

 Sfeer in de slaapkamer met een 

 Slaapkamer lamp 

Slaapkamer accessoires: De SLAAPKAMER LAMP

Veel sfeer wordt bepaald door een mooie slaapkamer lamp. Met de juiste verlichting creëert u de juiste sfeer in uw slaapkamer. Daarom hebben we bij Droomvlucht Slaapcomfort vele opties in het assortiment.

Zowel een los staande slaapkamer lamp als verlichtingsopties voor aan uw boxspring, verlicht uw slaapkamer op een sfeervolle manier met een van de verlichting opties van Droomvlucht Slaapcomfort.

Ondek de slaapkamer lampen

 Wand- en vloerkleden 

WAND- EN VLOERKLEDEN BIJ DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT

Maak uw slaapkamer of interieur compleet met een mooi vloerkleed. Of hang een sfeervol wandkleed aan uw muur. Zo heeft u in een hand omdraai warmte en sfeer in uw huis.

Droomvlucht Slaapcomfort biedt naast een grote collectie bedden, boxsprings en slaapkamer accessoires ook heel veel inspiratie voor de aankleding van uw slaapkamer. Katoenen wandkleden van zware kwaliteit passen heel goed in het interieur van een slaapkamer. Ze zorgen voor warmte, sfeer en inspiratie in huis en kleden daarnaast heel mooi af.

Ontdek de mogelijkheden