Beddengoed bij Droomvlucht Slaapcomfort

maak uw compleet

met mooi beddengoed

Beddengoed bij Droomvlucht Slaapcomfort

In de zoektocht naar 100% comfortabel slapen is ook beddengoed niet weg te denken. Goed beddengoed maakt bedden beter. Het bepaald een belangrijk deel van de vocht regulatie, temperatuur regulatie en ventilatie van uw bed. Maak dus ook uw beddengoed met bed textiel, dekbedden, dekbedovertrekken en accessoires van Droomvlucht Slaapcomfort

Goed beddengoed hoort bij een fris en comfortabel bed. Onder de term beddengoed verstaan wij verschillende producten en stoffen. Het materiaal moet comfortabel zijn en aansluiten bij uw behoeften. Een molton heeft als functie uw matras te beschermen, terwijl een hoeslaken ademend moet zijn en comfortabel moet aanvoelen. In het assortiment Droomvlucht Slaapcomfort zijn diverse soorten, maten, kleuren en modellen opgenomen zodat u een goede keuze kunt maken.

Zorg voor goed beddengoed

Bedtextiel; Percal, Satijn of Jersey geweven beddengoed

Onder bedtextiel verstaan we hoeslakens en molton. De keuze tussen warm en zacht of koel en glad zal door onze slaapadviseur aan u worden voorgelegd. Uw eigen voorkeur is belangrijk bij het bepalen van uw beste comfort.

Wanneer u opzoek bent naar warm en zacht beddengoed kunt u bij ons terecht voor kwaliteitsproducten van Flanel of Jersey geweven katoen. Deze hoeslakens zijn heerlijk zacht en voelen daardoor warmer aan. Het beddengoed is gebreid en gekamd. Hierdoor is het in staat warmte langer vast te houden. Door het ruwe en gekamde oppervlakte voelt het heerlijk zacht aan. Heerlijk voor in de winter, of wanneer u kouwelijk bent in bed.

Maar warm is niet altijd comfortabel. Gaat u voor Percal of satijn geweven beddengoed dan zult u merken dat dit koeler aanvoelt. Deze stoffen zijn gladder geweven katoen. Hierdoor voelt deze koeler en gladder aan. De 100% katoenen stof ademt en voelt heerlijk luxe aan.

Bekijk het bedtextiel

Een goed dekbed doet wonderen

Beddengoed: Dekbedden en overtrekken

Slapen op bedtextiel is heerlijk comfortabel. Maar onder goed beddengoed slapen is nog veel lekkerder. Een goed dekbed en dekbedovertrek bepalen al snel 20% van goed comfort. Vergeet deze categorie dus niet bij het uitzoeken van een nieuw bed.

Dekbedden hebben we bij Droomvlucht Slaapcomfort genoeg. In verschillende soorten en maten bent u in staat om passend comfort te vinden. Wilt u een iets zwaarder dekbed? Ga dan voor Wol. Slaapt u liever heerlijk licht? Dan is dons zeer geschikt voor u. Een anti-allergisch dekbed is een goede optie wanneer u gevoelig bent voor huisstofmijt of stof. Deze dekbedden zijn te wassen en voelen licht zwaar aan.

Ontdek onze dekbedden

Ontdek onze dekbedovertrekken

 

Maak uw slaapkamer helemaal compleet

Dekens en plaids

Het inrichting van uw slaapkamer vraag om oog voor detail. Met dekens, plaids en sierkussens maakt u uw bed of boxspring veel mooier. Creëer sfeer door op de details te letten. Met de accessoires van Droomvlucht Slaapcomfort komt u een heel eind.

Ontdek de dekens en plaids