Matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Het beste matras

passend bij u!

Matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Het matras vormt samen met de bedbodem de belangrijkste ingrediënten voor een goed slaapcomfort. Onze adviseurs van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag bij het uitzoeken van een matras passend bij uw voorkeur. Wilt u eerst proef liggen voordat u een matras koopt? Dat vinden wij  bij Droomvlucht Slaapcomfort niet meer dan logisch. Het kopen van een matras is een jarenlange investering en daarbij is een goed advies vanzelf sprekend.

U heeft  de keuze uit koudschuim matrassen, traagschuim matrassen of pocketvering matrassen. Onze collectie matrassen bestaat onder andere uit de merken: Auping, Avek, Eastborn, Pullman, M line en Serta. Ook hanteren we een hoogwaardige huiscollectie met diverse afdeklagen.

Wilt u uw oude matras of boxspring voorzien van nieuw topdekmatras? Droomvlucht Slaapcomfort heeft een assortiment topdekmatrassen voor u van Avek, M line, Caresse, Sleep Sense en Pullman.

Proef liggen voor uw beste comfort

Om verzekerd te zijn van uw beste comfort raden wij aan altijd proef te liggen op een nieuw matras. Daarom hebben wij in beide filialen een teststudio ingericht om de verschillende mogelijkheden uit te proberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Leer meer over:

Persoonlijke benadering

Vakkundig Advies

Optimale Service