Maak een bezoekafspraak | Vrijblijvend en persoonlijk | Droomvlucht

Ontspannen winkelen?

Maak een afspraak!

Maak een bezoekafspraak.

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras, maar wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Bij Droomvlucht Slaapcomfort is dat geen probleem. Speciaal voor u hebben wij de mogelijkheid voor het maken van een bezoekafspraak binnen de reguliere openingstijden. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Kom dus gerust langs in een van onze winkels.

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Waarom zou u een bezoekafspraak maken?

Het werken op afspraak heeft vele voordelen:

  • Private shopping ervaring
    Doordat er gegarandeerd een adviseur voor u beschikbaar is, bent u verzekerd van alle aandacht en vakkennis tijdens uw bezoek.
  • Voorbereid bezoek
    De adviseur heeft zich vooraf ingelezen in uw wensen, lichamelijke klachten, voorkeuren en passende mogelijkheden. Zo is uw zoektocht al begonnen voordat u in onze winkel aankomt en wordt u tijdens uw bezoek niet afgeleid door producten die niet passen bij uw wensen.
  • Veiligheid en rust
    Door het maken van een bezoekafspraak voorkomen wij drukte in de winkel en kunt u in een veilige en rustige ambiance rondlopen. Wel zo prettig.

Reviews

Heel goed. Zeer naar tevredenheid en geheel vlgs verwachting

Na een moeizaam op gang gekomen communicatie is de verdere aankoop uitstekend verlopen. Prima advies van meerdere er bij betrokken verkoop-adviseurs, met stuk voor stuk verstand van zaken en inlevingsvermogen in de situatie en de vraag van de klant. De service bij aflevering van het nieuwe bed met nachtkastje + het nieuwe dekbed was meer dan uitstekend. Het geadviseerde, nieuwe dekbed 'Droomvlucht Grandeur' voldoet boven verwachting goed. Het was zeker niet goedkoop maar is zijn geld dubbel en dwars waard.

Joh.G. Bon uit Nieuwerkerk aan den IJssel

top klasse

Wij zijn net als altijd heel goed geholpen De chauffeurs toppie keurig en netjes geleverd en geplaats ga zo door Toppers Groetjes Aad en Ellen Steenbergen

A.G.A. Steenbergen uit Nieuwerkerk ad IJssel

Van binnenkomst in Uw showroom tot en met het slapen op mede door U gedaan advies kent een hoge waar

Veel woorden zijn niet nodig zie hiervoren.

Markus uit Capelle Aan Den Ijssel

Geweldig

Wij zijn heel goed geholpen , deskundig advies, veel uitleg en ze nemen echt de tijd voor je. Wij slapen op een boxspring van kreamat. Dat kan ik iedereen aanraden Heb al jaren rugpijn als ik uit bed kwam, en nu niet meer. En eindelijk een goed kussen. Na zeker al 7 soorten uitgeprobeerd, ne een die bij dit matras past. Geen nekpijn meer We worden uitgerust wakker.

Fam hoogendijk uit Ouderkerk ad ijssel

Prachtige ervaring

Goede service

Ron uit Zoetermeer

Geweldig geholpen en advies gekregen

.

Richard Lucas uit Berkel en Rodenrijs

Ik kan deze zaak aanbevelen

Fantastisch geholpen met aanschaf van een nieuw bed ze nemen echt de tijd voor je en er word je niets opgedrongen . Bed is keurig bezorgd binnen de afgesproken levertijd Bezorging van het bed en montage keurig en vakkundig afgeleverd oude bed meegenomen inclusief de verpakkingen van het nieuw bed Ik kan Droomvlucht slaapconfort van harte aanbevelen .

Ton uit Krimpen aan den IJssel

Fijne ervaring met duidelijke uitleg.

Pas in de winkel in Zevenhuizen geweest. Wij zijn daar bijzonder goed geholpen. Door een bijzonder vriendelijke en vakkundige jonge man geholpen. Een analyse gehad en verschillende matrassen uitgeprobeerd met advies . En we zijn geslaagd,nu is het wachten tot onze boxspring binnen komt. Ik kan niet wachten....

Anneke Koene uit Schiedam

Prettig geholpen

Fijne zaak nemen uitgebreid de tijd voor je geven een passend advies

john de vos uit Zevenhuizen Zh

Zit nog in de verpakking

Moet nog naar het vakantiehuis Daar gaan we begin april heen. Het zit nog heel netjes in de verpakking.

A Verkade uit Krimpen aan de IJssel

Graag uw bezoek op afspraak, dat stellen wij op prijs.

U bent wellicht niet als enige klant in de winkel, maar u krijgt wél privé advies. Hierbij nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u op een zo veilig en goed mogelijk te helpen. Want uw welzijn en dat van onze mensen staat altijd voorop. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze winkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Wij komen graag met u in contact.

Bij Droomvlucht Slaapcomfort ontvangt u maatwerk in advies. Door vooraf telefonisch een concrete analyse van wensen van onze klant te overleggen wordt uw bezoek makkelijk, leuk en effectief. Daarnaast is uw persoonlijke afspraak met onze adviseur ALTIJD GEHEEL VRIJBLIJVEND.


Bezoekafspraak maken, wel zo veilig en vertrouwd

U bent bij ons altijd uitgenodigd langs te komen in een van onze beddenwinkels. Maar wilt u zeker zijn van een adviseur die in alle rust en aandacht met u mee kijkt? Plan dan uw bezoek, en verzeker u van alle aandacht die u verdient.

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze beddenwinkels heeft u alle tijd om rustig rond te kijken. De ruime collectie van de grootste merken van Nederland zijn naast elkaar te vergelijken en ervaren. Dit kunt u op uw gemak doen, heerlijk ontspannen dus!

Goed en passend slaapcomfort vereist een ervaren blik en vakkennis, en hier komen wij bij kijken.

Om voor u het beste bed, matras of hoofdkussen uit te zoeken nemen we u graag bij de hand en laten we u verschillende opties uit proberen. U kunt proef liggen, voelen en in alle rust uw vragen stellen aan een van onze slaapadviseurs. Een bezoekafspraak maken is een stukje zekerheid dat u uzelf kunt geven.

Plan uw bezoek, voorbereiding helpt

Wij vragen u een afspraak voor een adviesgesprek minimaal 24 uur voor aanvang aan te vragen. Ook vragen we u in het opmerkingenveld alvast aan te geven waarover u graag advies wenst te ontvangen. Op deze manier kunnen wij uw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden.