Maak een bezoekafspraak | Vrijblijvend en persoonlijk | Droomvlucht

Ontspannen winkelen?

Maak een afspraak!

Maak een bezoekafspraak.

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras, maar wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Bij Droomvlucht Slaapcomfort is dat geen probleem. Speciaal voor u hebben wij de mogelijkheid voor het maken van een bezoekafspraak binnen de reguliere openingstijden. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Kom dus gerust langs in een van onze winkels.

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Uw afspraak wordt beloond

Onze winkel is speciaal voor u geopend voor advies op gebied van zorg en slapen.

Wij waarderen uw afspraak met een cadeautje. U ontvangt 10% van uw aankoopbedrag in extra’s cadeau. Denk hierbij aan een passend kussen, bedtextiel, dekbed of overtrek.

 

Graag uw bezoek op afspraak, dat stellen wij op prijs.

U bent wellicht niet als enige klant in de winkel, maar u krijgt wél privé advies. Hierbij nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u op een zo veilig en goed mogelijk te helpen. Want uw welzijn en dat van onze mensen staat altijd voorop. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze winkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Wij komen graag met u in contact.

Bij Droomvlucht Slaapcomfort ontvangt u maatwerk in advies. Door vooraf telefonisch een concrete analyse van wensen van onze klant te overleggen wordt uw bezoek makkelijk, leuk en effectief. Daarnaast is uw persoonlijke afspraak met onze adviseur ALTIJD GEHEEL VRIJBLIJVEND.


Bezoekafspraak maken, wel zo veilig en vertrouwd

U bent bij ons altijd uitgenodigd langs te komen in een van onze beddenwinkels. Maar wilt u zeker zijn van een adviseur die in alle rust en aandacht met u mee kijkt? Plan dan uw bezoek, en verzeker u van alle aandacht die u verdient.

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze beddenwinkels heeft u alle tijd om rustig rond te kijken. De ruime collectie van de grootste merken van Nederland zijn naast elkaar te vergelijken en ervaren. Dit kunt u op uw gemak doen, heerlijk ontspannen dus!

Goed en passend slaapcomfort vereist echter een ervaren blik en vakkennis, en hier komen wij bij kijken.

Om voor u het beste bed, matras of hoofdkussen uit te zoeken nemen we u graag bij de hand en laten we u verschillende opties uit proberen. U kunt proef liggen, voelen en in alle rust uw vragen stellen aan een van onze slaapadviseurs. Een bezoekafspraak maken is een stukje zekerheid dat u uzelf kunt geven.

Plan uw bezoek, voorbereiding helpt

Wij vragen u een afspraak voor een adviesgesprek minimaal 24 uur voor aanvang aan te vragen. Ook vragen we u in het opmerkingenveld alvast aan te geven waarover u graag advies wenst te ontvangen. Op deze manier kunnen wij uw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden.

Dat u voorafgaande aan de afspraak geen corona-gerelateerde klachten heeft spreekt voor zich. Zo verzekeren wij ons van een veilig winkelbezoek. Wij willen open blijven, dus houden we ons aan deze afspraken. We adviseren verantwoord, dan kunnen we zo spoedig mogelijk weer terug naar het 'echte' normaal. 

Waarom zou u een bezoekafspraak maken?

Het werken op afspraak heeft vele voordelen:

  • Winkelen in een Veilige omgeving
  • Private shopping ervaring
    Doordat er gegarandeerd een adviseur voor u beschikbaar is, bent u verzekerd van alle aandacht en vakkennis tijdens uw bezoek. 
  • Voorbereid bezoek
    De adviseur heeft zich vooraf ingelezen in uw wensen, lichamelijke klachten, voorkeuren en passende mogelijkheden. Zo is uw zoektocht al begonnen voordat u in onze winkel aankomt en wordt u tijdens uw bezoek niet afgeleid door producten die niet passen bij uw wensen.
  • Veiligheid en rust
    Zeker veiligheid is sinds vorig jaar een belangrijke factor geworden bij uw winkelbezoek. Door het maken van een bezoekafspraak voorkomen wij drukte in de winkel en kunt u in een veilige en rustige ambiance rondlopen. Wel zo prettig.

Reviews

Goede kwaliteit!

Goed advies gekregen in de winkel en daardoor goed geslaagd! Heel fijn bed gekocht waar we enorm blij mee zijn!

Erwin uit Zevenhuizen

prettig contact en prima service

In de winkel goed geholpen en de levering van het bedspiraal was ook prima service verzorgd.

Rob Stook uit Rotterdam

Men neemt de tijd voor je

Wij zijn uitstekend ontvangen. En goede uitleg gekregen. Verschillende matrassen uitgeprobeerd en er uitleg bij gekregen.

Gerrit Den Boer uit Krimpen aan den IJssel

Uitstekend geholpen bij mijn zoektocht naar een comfortabel bed

Mooi en ruim assortiment van alles wat nodig is om je ideale slaapplek te creëren. Vriendelijk personeel dat tijd noch moeite spaart om te luisteren naar je wensen en informatie te geven over de verschillende mogelijkheden. Grote showroom waar je van alles kan proberen. Ik ben hier goed geslaagd en heel tevreden met mijn aankoop.

Edward uit Rotterdam

Geweldige winkel

Winkel in Zevenhuizen geweest. Zeer professioneel geholpen en Joeri nam alle tijd voor ons om de matrassen uit te leggen.

P.J. Van den Berg uit Bleiswijk

Prima

Op tijd volgens afspraak. Vakkundig en beleefd. Namen de tijd om dingen uit te leggen.

A. uit Apeldoorn

Prima

Goed product

Klaas Stoel uit Krimpen Aan Den Ijsse

Topper

Het duurde even ,maar het was een prima keus. Ik slaap prima en geen rugklachten meer, zoals de oude topper. Dus mijn slaapcomfort is prima, alleen mis ik de droomvlucht. Iedere morgen wordt ik wakker, weer niet gedroomd. Ofwel een prima aankoop

Henk uit Berkenwoude

Adequaat en professioneel

Op de service is niets op aan t e merken

Kres uit Zevenhuizen