Vrijblijvend en persoonlijk | Maak een bezoekafspraak

aan ons kunt u

alles vragen

Slaapadvies in een veilige omgeving?

Maakt u dan met ons een persoonlijke afspraak. En dan belonen wij u met mooie extra's.

Wanneer u een bezoekafspraak maakt krijgt u de tijd om na 9 februari veilig en in alle rust door een van onze beddenwinkels te lopen. U kunt zich op uw gemak veilig laten voorlichten over het beste slaapcomfort voor u. Om u te bedanken voor het maken van een afspraak ontvangt u bij aankoop van een compleet bedset, boxspring of matrassen een 4-seizoens dekbed, dekbedovertrek én 2 luxe hotelkussens cadeau!

*Alleen bij een bevestigde afspraak in een van onze beddenwinkels. Niet op lopende acties en kortingen.

Bezoek afspraak aanvragen

Bezoekafspraak maken, wel zo veilig en vertrouwd

U bent bij ons altijd uitgenodigd langs te komen in een van onze beddenwinkels. Maar wilt u zeker zijn van een adviseur die in alle rust en aandacht met u mee kijkt? Plan dan uw bezoek, en verzeker u van alle aandacht die u verdient.

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze beddenwinkels heeft u alle tijd om rustig rond te kijken. De ruime collectie van de grootste merken van Nederland zijn naast elkaar te vergelijken en ervaren. Dit kunt u op uw gemak doen, heerlijk ontspannen dus!

Goed en passend slaapcomfort vereist echter een ervaren blik en vakkennis, en hier komen wij bij kijken.

Om voor u het beste bed, matras of hoofdkussen uit te zoeken nemen we u graag bij de hand en laten we u verschillende opties uit proberen. U kunt proef liggen, voelen en in alle rust uw vragen stellen aan een van onze slaapadviseurs. Een bezoekafspraak maken is een stukje zekerheid dat u uzelf kunt geven.

Waarom zou u een bezoekafspraak maken?

Het werken op afspraak heeft vele voordelen:

 • Alle aandacht.
  Doordat er gegarandeerd een adviseur voor u beschikbaar is, bent u verzekerd van alle aandacht en vakkennis tijdens uw bezoek.
 • Voorbereid bezoek
  De adviseur heeft zich vooraf ingelezen in uw wensen, lichamelijke klachten, voorkeuren en passende mogelijkheden. Zo is uw zoektocht al begonnen voordat u in onze winkel aankomt en wordt u tijdens uw bezoek niet afgeleid door producten die niet passen bij uw wensen.
 • Veiligheid en rust
  Zeker veiligheid is sinds vorig jaar een belangrijke factor geworden bij uw winkelbezoek. Door het maken van een bezoekafspraak voorkomen wij drukte in de winkel en kunt u in een veilige en rustige ambiance rondlopen. Wel zo prettig.

Een bezoekafspraak maken is een bedankje waard.

Maak NU alvast een bezoekafspraak voor na 19 januari. Wij zetten deze in onze agenda en u ontvangt mooie extra's.

Maakt u een afspraak dan ontvangt u bij aankoop van een Compleet bedset, boxspring of set matrassen een 4 seizoensdekbed, dekbedovertrek én set luxe hotelkussens cadeau.

Actievoorwaarden

 • Inschrijvingen voor deze actie kunnen tot zaterdag 16 januari
 • Alleen voor bezoekafspraken t/m 21 Maart 2021
 • Voorkeurswensen bij het maken van de afspraak, ter voorbereiding op bezoek, geadviseerd