Maak een bezoekafspraak | Vrijblijvend en persoonlijk | Droomvlucht

Ontspannen winkelen?

Maak een afspraak!

Maak een bezoekafspraak.

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras, maar wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Bij Droomvlucht Slaapcomfort is dat geen probleem. Speciaal voor u hebben wij de mogelijkheid voor het maken van een bezoekafspraak binnen de reguliere openingstijden. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Kom dus gerust langs in een van onze winkels.

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Uw afspraak wordt beloond

Onze winkel is speciaal voor u geopend voor advies op gebied van zorg en slapen.

Wij waarderen uw afspraak met een cadeautje. U ontvangt 10% van uw aankoopbedrag in extra’s cadeau. Denk hierbij aan een passend kussen, bedtextiel, dekbed of overtrek.

 

Graag uw bezoek op afspraak, dat stellen wij op prijs.

U bent wellicht niet als enige klant in de winkel, maar u krijgt wél privé advies. Hierbij nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u op een zo veilig en goed mogelijk te helpen. Want uw welzijn en dat van onze mensen staat altijd voorop. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze winkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Wij komen graag met u in contact.

Bij Droomvlucht Slaapcomfort ontvangt u maatwerk in advies. Door vooraf telefonisch een concrete analyse van wensen van onze klant te overleggen wordt uw bezoek makkelijk, leuk en effectief. Daarnaast is uw persoonlijke afspraak met onze adviseur ALTIJD GEHEEL VRIJBLIJVEND.


Bezoekafspraak maken, wel zo veilig en vertrouwd

U bent bij ons altijd uitgenodigd langs te komen in een van onze beddenwinkels. Maar wilt u zeker zijn van een adviseur die in alle rust en aandacht met u mee kijkt? Plan dan uw bezoek, en verzeker u van alle aandacht die u verdient.

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze beddenwinkels heeft u alle tijd om rustig rond te kijken. De ruime collectie van de grootste merken van Nederland zijn naast elkaar te vergelijken en ervaren. Dit kunt u op uw gemak doen, heerlijk ontspannen dus!

Goed en passend slaapcomfort vereist echter een ervaren blik en vakkennis, en hier komen wij bij kijken.

Om voor u het beste bed, matras of hoofdkussen uit te zoeken nemen we u graag bij de hand en laten we u verschillende opties uit proberen. U kunt proef liggen, voelen en in alle rust uw vragen stellen aan een van onze slaapadviseurs. Een bezoekafspraak maken is een stukje zekerheid dat u uzelf kunt geven.

Plan uw bezoek, voorbereiding helpt

Wij vragen u een afspraak voor een adviesgesprek minimaal 24 uur voor aanvang aan te vragen. Ook vragen we u in het opmerkingenveld alvast aan te geven waarover u graag advies wenst te ontvangen. Op deze manier kunnen wij uw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden.

Dat u voorafgaande aan de afspraak geen corona-gerelateerde klachten heeft spreekt voor zich. Zo verzekeren wij ons van een veilig winkelbezoek. Wij willen open blijven, dus houden we ons aan deze afspraken. We adviseren verantwoord, dan kunnen we zo spoedig mogelijk weer terug naar het 'echte' normaal. 

Waarom zou u een bezoekafspraak maken?

Het werken op afspraak heeft vele voordelen:

  • Winkelen in een Veilige omgeving
  • Private shopping ervaring
    Doordat er gegarandeerd een adviseur voor u beschikbaar is, bent u verzekerd van alle aandacht en vakkennis tijdens uw bezoek. 
  • Voorbereid bezoek
    De adviseur heeft zich vooraf ingelezen in uw wensen, lichamelijke klachten, voorkeuren en passende mogelijkheden. Zo is uw zoektocht al begonnen voordat u in onze winkel aankomt en wordt u tijdens uw bezoek niet afgeleid door producten die niet passen bij uw wensen.
  • Veiligheid en rust
    Zeker veiligheid is sinds vorig jaar een belangrijke factor geworden bij uw winkelbezoek. Door het maken van een bezoekafspraak voorkomen wij drukte in de winkel en kunt u in een veilige en rustige ambiance rondlopen. Wel zo prettig.

Reviews

Lekker zacht/warm en comfortabel

Lekker zacht/warm en comfortabel, haf niet verwacht dat er toch wel een gleuf aan de bovenkant valt, misschien is dit op te lossen met een ritsluiting, als je het gebruikt (dat is niet iedere dag) dat je dan de rits open kunt die !

Zita Heesen uit Ouderkerk aan den IJssel

Fantastisch!

Een hele fijne zaak waar goed meegedacht wordt. Er is alle tijd om een goede keuze te kunnen maken. Daarna een snelle en nette levering van de bestelde producten.

D. uit H.I. Ambacht

Prima geholpen in de winkel en netjes afgeleverd.

Alleen jammer, dat we dit keer zelf de matras moesten afvoeren. Vorige keer werd het meegenomen. Verder prima!

R. uit Berkel en Rodenrijs

Het was een aardige dame die ons goed kon begeleiden.

Goede matrassen en snel afgeleverd.

D.J.P. uit Zevenhuizen

Goed

Waren op tijd en hebben goed hun best gedaan.

T.J.L. uit Delft

Zeer tevreden.

Mooie winkel met groot assortiment. We zijn goed geholpen voor een hele mooie prijs. Alles erop en eraan. Levering exact volgens planning. Ook onze complimenten aan de heren die het bed hebben bezorgd en gemonteerd. Dit is met alle zorg gedaan.

H. uit Gouda

Uitstekende ervaring met Droomvlucht

De voorlichting en adviezen tijdens het verkoopgesprek waren duidelijk en helder. Bezorging door vriendelijke medewerkers en een technisch probleem met het spiraal perfect opgelost.

Jan. uit krimpen a/d ijssel

Hele goede service

Fijn geholpen in de showroom. Verwachtte levertijd kwam overeen met daadwerkelijke levering. Nette monteurs en alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Er was een verkeerd textiel pakket meegenomen. De juiste heeft de monteur 's avonds nog nagebracht. Voor vertrek heeft monteur alles nog samen met mij nagelopen en duidelijke uitleg gegeven daar waar nodig. Top!

Peter uit Krimpen

Uitstekende service en advies

Als je persoonlijk advies wilt en je zoekt dat bij de lokale ondernemer dan is Droomvlucht het adres om naar toe te gaan. Wij zijn zeer goed geholpen, service was prima. En als er iets achteraf niet blijkt te kunnen dan is de credit snel overgemaakt ( in ons geval de bedlampen )

Arjan uit Krimpen aan de Lek

Keurig alles op tijd en alle afval netjes meegenomen.

Keurig alles op tijd en alle afval meegenomen.

D.J. uit Krimpen aan den IJssel