Vrijblijvend en persoonlijk | Maak een bezoekafspraak

Een bezoek afspraak maken

wordt beloond

Slaapadvies in een veilige omgeving?

Eindelijk, we mogen weer!

Onze deuren staan weer voor u open, Ook zonder afspraak! Maar het maken van een bezoekafspraak wordt wél gewaardeerd!

Afgelopen maanden hebben onze klanten mogen ervaren wat de voordelen zijn van een bezoek op afspraak. We hebben van onze klanten de terugkoppeling gekregen dat het beperkte aantal mensen in de winkel, de persoonlijke aandacht en tijd én de efficiëntie door het vooraf overleg als zéér prettig zijn ervaren. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u tóch een afspraak maakt.
Om u te bedanken krijgt u van ons een extraatje voor het maken van een afspraak. Zo houden we winkelen veilig, maar vooral leuk!

Vandaag nog langs komen?

Bel gerust met een van onze winkels. Wellicht is er nog plek in de agenda en kunnen wij u nog helpen!

Zevenhuizen
0180328231
Krimpen a/d IJssel
0180516563

Maak een afspraak en ontvang een leuk extraatje*

Zo houden we met elkaar het winkelen veilig en leuk.

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Bezoekafspraak maken, wel zo veilig en vertrouwd

U bent bij ons altijd uitgenodigd langs te komen in een van onze beddenwinkels. Maar wilt u zeker zijn van een adviseur die in alle rust en aandacht met u mee kijkt? Plan dan uw bezoek, en verzeker u van alle aandacht die u verdient.

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze beddenwinkels heeft u alle tijd om rustig rond te kijken. De ruime collectie van de grootste merken van Nederland zijn naast elkaar te vergelijken en ervaren. Dit kunt u op uw gemak doen, heerlijk ontspannen dus!

Goed en passend slaapcomfort vereist echter een ervaren blik en vakkennis, en hier komen wij bij kijken.

Om voor u het beste bed, matras of hoofdkussen uit te zoeken nemen we u graag bij de hand en laten we u verschillende opties uit proberen. U kunt proef liggen, voelen en in alle rust uw vragen stellen aan een van onze slaapadviseurs. Een bezoekafspraak maken is een stukje zekerheid dat u uzelf kunt geven.

Plan uw bezoek, voorbereiding helpt

Wij vragen u een afspraak voor een adviesgesprek minimaal 24 uur voor aanvang aan te vragen. Ook vragen we u in het opmerkingenveld alvast aan te geven waarover u graag advies wenst te ontvangen. Op deze manier kunnen wij uw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden.

Dat u voorafgaande aan de afspraak geen corona-gerelateerde klachten heeft spreekt voor zich. Zo verzekeren wij ons van een veilig winkelbezoek. Wij willen open blijven, dus houden we ons aan deze afspraken. We adviseren verantwoord, dan kunnen we zo spoedig mogelijk weer terug naar het 'echte' normaal. 

Waarom zou u een bezoekafspraak maken?

Het werken op afspraak heeft vele voordelen:

  • Alle aandacht.
    Doordat er gegarandeerd een adviseur voor u beschikbaar is, bent u verzekerd van alle aandacht en vakkennis tijdens uw bezoek.
  • Voorbereid bezoek
    De adviseur heeft zich vooraf ingelezen in uw wensen, lichamelijke klachten, voorkeuren en passende mogelijkheden. Zo is uw zoektocht al begonnen voordat u in onze winkel aankomt en wordt u tijdens uw bezoek niet afgeleid door producten die niet passen bij uw wensen.
  • Veiligheid en rust
    Zeker veiligheid is sinds vorig jaar een belangrijke factor geworden bij uw winkelbezoek. Door het maken van een bezoekafspraak voorkomen wij drukte in de winkel en kunt u in een veilige en rustige ambiance rondlopen. Wel zo prettig.