Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort

in Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel

Dé luxe beddenwinkel in Regio Rotterdam. Ons filiaal in Krimpen aan den IJssel biedt alles dat nodig is om goed slaapcomfort én stijlvolle slaapkamer inrichting te garanderen.

Begonnen als de Sertastore Rotterdam is onze beddenzaak in Krimpen aan den IJssel inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een zeer uitgebreid aanbod aan bedden, boxsprings, matrassen en accessoires. Sfeervol ingericht met een groot aanbod boxsprings en ledikanten zijn we in staat om u van passend comfort te voorzien. 

Bij Droomvlucht Slaapcomfort gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit doen wij in samenwerking met een aantal grote merken. Naast het Koningklijk Auping kunt u in de showroom aan de Rotterdamseweg 64 in Krimpen aan den IJssel ook het bedcomfort testen van PullmanCaresseMLine en ons huismerk Sleep Sense. Ook hebben wij kussens en dekbedden van Castella, Silvana Support, M Line en Zenzo van Polydaun in onze collectie. Kom gezellig sfeer proeven en beleef het slaapcomfort dat alleen Droomvlucht Slaapcomfort u kan bieden. 

Droomvlucht slaapcomfort in Krimpen aan den IJsselDe Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort streeft er naar om voor u het beste slaapcomfort te vinden.

Vanzelfsprekend staat u bij ons centraal. Onze adviseurs in de winkel zijn experts op het gebied van slapen en slaapcomfort en staan elke dag voor u klaar. Wanneer u bij ons in de winkel langs komt bent u er van verzekerd geholpen te worden met:

  • Vakkundig advies
  • Optimale service
  • Persoonlijke benadering

Daarnaast denken wij graag mee met u en is maatwerk in openingstijden mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt.

Parkeren:
Gratis parkeren direct voor de winkel.
CBW erkend:
Ja
Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Di. t/m do. 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag       09.00 - 20.00 uur
Zaterdag   09.30 - 17.00 uur

Wegwerkzaamheden aan de Rotterdamseweg.

De wegwerkzaamheden aan de Rotterdamse weg zijn nog in volle gang. Helaas is hierdoor onze winkel minder goed bereikbaar. Daarom een kleine extra routebeschrijving:

Wanneer u met de auto vanaf de Algerabrug komt, rijd dan door tot op het kruispunt en sla rechts af de Oude-Tiendweg op. Neem vervolgens de eerste afslag rechts om zo parallel te kunnen parkeren. Vanaf deze straat is het slechte 50 meter naar onze winkel.

Wanneer u vanaf de krimpenerwaard komt slaat u links af de Oude Tiendweg op. (beide routes aangegeven op de kaart)

We hopen dat u op deze manier onze winkel gemakkelijk kunt bereiken.