Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel | Beddenwinkel

Droomvlucht Slaapcomfort

in Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort | Beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel

Dé luxe beddenwinkel in Regio Rotterdam. Ons filiaal in Krimpen aan den IJssel biedt alles dat nodig is om goed slaapcomfort én stijlvolle slaapkamer inrichting te garanderen.

Begonnen als de Serta store Rotterdam is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een zeer uitgebreid aanbod aan bedden, boxsprings, matrassen en accessoires. Sfeervol ingericht met een groot aanbod bedden van de meest toonaangevende merken zijn we in staat om u van passend comfort te voorzien. 

Bij Droomvlucht Slaapcomfort staan we voor vakkundig advies, persoonlijk benadering en optimale service. Dit kunt u van ons verwachten, maar ook van alle grote merken die wij verkopen in onze beddenwinkel. Wij zijn trotse dealer van Koninklijk Auping. Met een uitgebreide opstelling van het hele assortiment kunt u alle matrassen en boxsprings ervaren. In de showroom aan de Rotterdamseweg 64 in Krimpen aan den IJssel is ook het bedcomfort van Serta, AVEK, Treca Paris, Pullman, M line, Kreamat en ons huismerk Sleep Sense te ervaren. Ook hebben wij kussens en dekbedden van Castella, Silvana Support, AM products en M Line in onze collectie. Kom gezellig sfeer proeven en beleef het slaapcomfort dat alleen Droomvlucht Slaapcomfort u kan bieden.

Auping in Krimpen aan den IJssel

Auping in Krimpen aan den IJssel

Als dé Auping store in de Krimpenerwaard en Rotterdam(noord) vindt u de verschillende ledikanten, matrassen en boxsprings van dit koninklijke merk mooi opgesteld.

Ontspannen advies

Ontspannen advies

Onze adviseurs staan zes dagen per week voor u klaar met vakkundig advies. Dit gebeurt op een ontspannen manier waarbij we u alle gelegenheid geven uw voorkeuren en wensen te ervaren en te bespreken.

Sfeervol winkelen

Sfeervol winkelen

Onze showroom is sfeervol ingericht en aangekleed. Kom dus gerust langs voor alles om uw slaapkamer een make-over te geven. Van dekbedovertrekken tot sierkussens en plaids. We denken graag met u mee.

Persoonlijk advies in Krimpen

In onze vestiging aan de Rotterdamseweg wil ik u graag ontvangen en adviseren over het juiste bed voor u. Hierbij houden we rekening met ieders budget. Wij zijn er om u te helpen. Naast onze beddenwinkel onderhoud ik ook de website van Droomvlucht Slaapcomfort. Wij geven u graag een online kijkje in ons assortiment, maar adviseren u altijd in onze beddenwinkels. Wij willen namelijk nooit de persoonlijke benadering van u als klant uit het oog verliezen. Stap dus gerust binnen om u te laten informeren en uw keuze te maken!

Martijn Robbemond
Filiaal manager vestiging Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel streeft er naar om voor u het beste slaapcomfort te vinden.

Vanzelfsprekend staat u bij ons centraal. Onze adviseurs in de winkel zijn experts op het gebied van slapen en slaapcomfort en staan elke dag voor u klaar. Wanneer u bij ons in de winkel langs komt bent u er van verzekerd geholpen te worden met Vakkundig advies, Optimale service en Persoonlijke benadering.

Daarnaast denken wij graag mee met u en is maatwerk in openingstijden mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt.

Parkeren:
Gratis parkeren direct voor de winkel.
CBW erkend:
Ja

Contact

Openingstijden van onze beddenwinkels

Onze beddenwinkels zijn 6 dagen per week geopend om u van het beste advies te kunnen voorzien.

U bent van harte welkom in een van onze beddenspeciaalzaken in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Kom onder het genot van een kopje koffie inspiratie op doen en laat u adviseren door een van onze verkoop specialisten.

Maandag
13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag
9:30 tot 17:30 uur
Woensdag
9:30 tot 17:30 uur
Donderdag
9:30 tot 17:30 uur
Vrijdag
9:30 tot 20:00 uur (koopavond)
Zaterdag
9:30 tot 17:00 uur
Zondag
Gesloten

De drie garanties van Droomvlucht slaapcomfort

Optimale service

Bij ons kunt u optimale service verwachten. Uw zoektocht naar het juiste slaapcomfort eindigt niet in de beddenwinkel. Het begint daar. Een persoonlijke leveringsafspraak, interne montage én servicedienst zijn de speerpunten bij Droomvlucht Slaapcomfort waardoor u met een gerust hart in bed kunt stappen. Onze slaapcollectie is vakkundig opgebouwd uit gerenommeerde fabrikanten. Zo combineren wij 20 jaar kennis en ervaring in de beddenwereld met het comfort en de mogelijkheden van nu. Een belangrijk onderdeel hierin is de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.


Tevredenheid garantie

Wij nemen onze klanten serieus. Wanneer u in onze beddenwinkel het comfort heeft bepaald kan het zijn dat het product thuis niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen of gewenste comfort. Hiervoor hebben wij een eigen servicedienst in huis welke alle serviceafhandeling coördineert. Uiteindelijk is het ons doel u goed te laten slapen en volledig te ontzorgen.


Oude matras of complete bed retour? 

Bij ons geen probleem. Heerlijk slapen op uw nieuwe bed zonder wakker te liggen van uw oude bed, dat is wat we willen bereiken. Door de mogelijkheid te bieden uw oude matrassen, bed ombouw of volledige slaapkamer retour mee te nemen bij levering van uw nieuwe bed, zetten wij net dat stapje extra voor onze klanten. Ontzorgen noemen wij dat. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij denken graag met u mee.

Lees meer...