Contact met Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Contact

Bij Droomvlucht Slaapcomfort staat Persoonlijke benadering, Optimale service en Vakkundig advies centraal. Wij komen dan ook graag in contact met u om het beste slaapcomfort en advies te kunnen geven.

Heeft u aan de hand van onze informatie op de website een vraag? Of wilt u voorafgaande aan uw bezoek in contact komen met een van onze specialisten? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij beantwoorden graag uw vraag. 


Droomvlucht Slaapcomfort in KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Adres
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP  Krimpen aan den IJssel
Telefoonnummer
0180-516563
E-mail
winkel@dvkrimpen.nl

Droomvlucht Slaapcomfort in ZEVENHUIZEN

Adres
Swanlaweg 6-8
2761 BC  Zevenhuizen
Telefoonnummer
0180-328231
E-mail
info@dvzevenhuizen.nl

Contact

Openingstijden van onze beddenwinkels

Onze beddenwinkels zijn 6 dagen per week geopend om u van het beste advies te kunnen voorzien.

U bent van harte welkom in een van onze beddenspeciaalzaken in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Kom onder het genot van een kopje koffie inspiratie op doen en laat u adviseren door een van onze verkoop specialisten.

Maandag
13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag
9:30 tot 17:30 uur
Woensdag
9:30 tot 17:30 uur
Donderdag
9:30 tot 17:30 uur
Vrijdag
9:30 tot 20:00 uur (koopavond)
Zaterdag
9:30 tot 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Beddenwinkel Zevenhuizen

Alle grote beddenmerken onder één dak!

Ontdek ons filiaal in Zevenhuizen

 

Beddenwinkel Krimpen aan den IJssel

Uw Auping Dealer in Krimpen aan den IJssel e.o.

Kom langs voor vrijblijvend advies en een heerlijk kopje koffie

Ontdek ons filiaal in Krimpen aan den IJssel

De drie garanties van Droomvlucht slaapcomfort

Optimale service

Bij ons kunt u optimale service verwachten. Uw zoektocht naar het juiste slaapcomfort eindigt niet in de beddenwinkel. Het begint daar. Een persoonlijke leveringsafspraak, interne montage én servicedienst zijn de speerpunten bij Droomvlucht Slaapcomfort waardoor u met een gerust hart in bed kunt stappen. Onze slaapcollectie is vakkundig opgebouwd uit gerenommeerde fabrikanten. Zo combineren wij 20 jaar kennis en ervaring in de beddenwereld met het comfort en de mogelijkheden van nu. Een belangrijk onderdeel hierin is de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.


Tevredenheid garantie

Wij nemen onze klanten serieus. Wanneer u in onze beddenwinkel het comfort heeft bepaald kan het zijn dat het product thuis niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen of gewenste comfort. Hiervoor hebben wij een eigen servicedienst in huis welke alle serviceafhandeling coördineert. Uiteindelijk is het ons doel u goed te laten slapen en volledig te ontzorgen.


Oude matras of complete bed retour? 

Bij ons geen probleem. Heerlijk slapen op uw nieuwe bed zonder wakker te liggen van uw oude bed, dat is wat we willen bereiken. Door de mogelijkheid te bieden uw oude matrassen, bed ombouw of volledige slaapkamer retour mee te nemen bij levering van uw nieuwe bed, zetten wij net dat stapje extra voor onze klanten. Ontzorgen noemen wij dat. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij denken graag met u mee.

Lees meer...