Kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Onze collectie

Hoofdkussens

Kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een kussen is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van uw slaaphouding. De ideale hoofdondersteuning is cruciaal voor het ontspannen van de nek en ruggengraat en zorgt hiermee voor een betere nachtrust.

Een hoofdkussen biedt de ondersteuning aan je hoofd en zorgt voor een prettige lichaamshouding in bed. Kortom: Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek- of rugklachten.

Hoofdkussens

Ondersteuning en comfort voor iedereen.

Kussens: Voor elke houding een kussen.

Bij de zoektocht naar de ideale slaaphouding worden een aantal onderdelen in de gaten gehouden. Zo is uw lichaamsbouw, schouderbreedte en comfort voorkeur belangrijk in het zoeken naar een passend hoofdkussen.

Het erg belangrijk om je goed te laten adviseren in welk soort kussen voor u het meest geschikt is. Bij Droomvlucht Slaapcomfort werkt alleen gekwalificeerd personeel dat u van goed advies kan voorzien. Wij zullen u altijd neerleggen op een van onze proefslaapplekken en u in staat stellen meerder opties te proberen.

Het juiste kussen?

Iedere houding vraagt om een speciaal advies ten aanzien van de kussenkeuze. Slaapt u het liefst op uw zij, buik of rug?

Wanneer we het comfort van hoofdkussens bekijken kennen we 3 verschillende slaaphoudingen. Uw slaaphouding is zeer belangrijk voor bepaling van het type kussen dat u kunt proberen.

Lees meer over onze assortiment Hoofdkussens:

Hoofdkussens

Sierkussens

De finishing touch op jouw nieuwe bed

Sierkussens

Een showroom vol slaapinspiratie is niet compleet zonder sierkussens. De finishing touch op jouw nieuwe bed.

Sierkussens staan niet alleen mooi op uw bed of boxspringcombinatie, maar geven ook extra ondersteuning en comfort wanneer u in bed ligt. Onze showroom ligt vol met kleine en grote sierkussens om uw bed mee aan te kleden. Kom gerust langs en laat u inspireren.

Bekijk ons assortiment online, of kom langs in de winkel:

Sierkussens

Veel gestelde vragen over kussens:

 • Ik slaap op mijn buik. welk kussen kunt u mij adviseren?
  Voor een echte buikslaper adviseren wij altijd een plat of laag kussen. Een knuffelkussen is hiervoor het meest geschikt omdat deze gemakkelijk in hoogte kan worden bijgesteld door deze op te proppen of op te kloppen. Probeer bij het proefliggen de nek zo recht mogelijk neer te leggen. Op deze manier kan de ruggegraat het meest ontspannen.
 • Ik heb last van allergie. Kan ik dan op een latex kussen liggen?
  (Natuur) latex is een natuurproduct en hierdoor gevoeliger voor allergische reacties. Over het algemeen is een latex hoofdkussen minder vatbaar voor huisstofmijt of stof en dus prima geschikt voor een stof allergie. Wanneer u last heeft van een Latex allergie kan dit uiteraard niet.
 • Klopt het dat een synthetisch kussen heel warm is?
  Nee. De synthetische, of anti-allergische kussens uit ons assortiment zijn voorzien van een katoene tijk en ademen dus prima door. De clima-vezels in deze kussen zijn net als wol of dons, hol van binnen en hierdoor prima in staat om vocht en warmte af te voeren. Geen zorgen dus over een 'zweterig' of 'warm' hoofdkussen. Daarnaast kunt u deze kussens wassen. Een langer fris en gezond resultaat dus!
 • Wat is het voordeel van een voor-gevormd kussen ten opzichtte van een box-kussen?
  Een voorgevormd kussen is in staat om meer, en specifiekere, ondersteuning te bieden bij bijzondere klachten. Denk hierbij aan een extra neksteun, een oplopende of golvende helling en/of Visco-elastisch schuim. Heeft u last van uw nek (nekklachten) een zere bovenrug of specifieke lichamelijke klachten rondom het hoofd? Leg deze dan voor aan onze verkoop adviseur, en wij denken graag met u mee over een passende oplossing.
 • Wat is jullie beste kussen?
  Een 'beste kussen' hebben wij niet. Ieder persoon is verschillend, en voor iedereen is er dus een ander 'beste kussen'. Wij garanderen wel kwaliteit wanneer het gaat om dons, wol of anti-allergisch materiaal. Ook werken wij uitsluitend met katoene of wollen tijk rondom de kussens voor optimaal comfort.

Heeft u vragen over kussens?

Voel u vrij een reactie achter te laten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw beste slaap- en hoofdcomfort.