Bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Gegarandeerd het

Beste bed voor u

Bedden, boxsprings, ledikanten en meer bij Droomvlucht Slaapcomfort

Goede nachtrust vraagt om goed comfort. Daarnaast wilt u ook een bed met uitstraling en karakter. Onze showroom vol bedden, boxsprings, ledikanten en meer bij Droomvlucht Slaapcomfort is er om u te inspireren.

Door een ruime keuze en diversiteit in bedden aan te bieden heeft u altijd een bed dat bij uw smaak en comfort aansluit. Wanneer u opzoek bent naar een luxe boxspring combinatie met extra groot hoofdbord, of liever een natuur houten ledikant met industriële accenten, alles kan. Wat uw voorkeur ook mag zijn, onze merken zijn stuk voor stuk uitgerust met kwaliteitsmaterialen en geven u de ondersteuning die u verdiend.

Bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

In uw zoektocht naar het beste bed komt u langs veel verschillende opties. In de huidige beddenmarkt is de boxspring heel populair. Dit komt door de luxe uitstraling, mooie afwerking in verschillende stoffen en de mogelijkheden om uw lichaam optimaal te kunnen ondersteunen door verschillende zone's in de boxspringbodem.

De ledikanten zijn echter verre van verdwenen uit de slaapkamer. Om met de tijd mee te gaan is er een vertaalslag gemaakt naar industrieel design, moderne uitstraling en landelijke ledikanten van hout. Door massief hout of hout fineer te combineren met beton, staal of diverse lakkleuren ontstaat een moderne bed ombouw welke past bij een landelijk of industrieel interieur. Ook de bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort bestaan uit diverse ledikanten welke in de showroom tentoon zijn gesteld. Hierdoor heeft u altijd veel keuze in uitstraling en inrichting van uw slaapkamer. Iets dat naast goed comfort zeker niet mag ontbreken in uw zoektocht naar het beste bed.

bedden van Topmerken bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wilt u een goed bed kopen, verzekerd van kwaliteit en vakmanschap? Dan bent u met bedden van topmerken bij droomvlucht slaapcomfort goed uit.

Binnen onze showroom hebben wij diverse bedden van topmerken zoals: Auping,  Avek, Caresse, Eastborn, M line, Pullman, Serta en ons luxe huismerk Sleep Sense. Zo variëren wij in prijs en kwaliteit en zit er voor u altijd het beste bed tussen. Stuk voor stuk zijn deze topmerken gerenomeerde namen binnen de beddenmarkt. Zo draaien Avek en Pullman al meer dan 80 jaar mee in de nederlandse slaapwereld. En is Auping toonaangevend als het om comfort en slaapgemak gaat.

Wij stellen de topmerken graag aan u voor: