Bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Gegarandeerd het

Beste bed voor u

Bedden, boxsprings, ledikanten en meer bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ontdek de bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort. Goede nachtrust vraagt om goed comfort. Maar u ook een bed met uitstraling en karakter. Onze showroom vol bedden, boxsprings, ledikanten en meer bij Droomvlucht Slaapcomfort is er om u te inspireren.

Door een ruime keuze en diversiteit in bedden aan te bieden heeft u altijd een bed dat bij uw smaak en comfort aansluit. Wanneer u opzoek bent naar een luxe boxspring combinatie met extra groot hoofdbord, of liever een natuur houten ledikant met industriële accenten, alles kan. Wat uw voorkeur ook mag zijn, onze merken zijn stuk voor stuk uitgerust met kwaliteitsmaterialen en geven u de ondersteuning die u verdiend.

Bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

In uw zoektocht naar het beste bed komt u langs veel verschillende opties. Wij vertellen u graag de verschillen.

In de huidige beddenmarkt is de boxspring heel populair. Dit komt door de luxe uitstraling, mooie afwerking in verschillende stoffen en de mogelijkheden in hoofdborden. Daarnaast kunt u met verschillende comforttoppers eenvoudig het gewenste comfort afstellen op uw gewenste slaapbeleving. Een boxspring kan ook van 'normale' matrassen worden voorzien. De boxspringbodem een van de meest veelzijdige bedbodems op de markt en dat bied mogelijkheden voor u.

Ledikanten zijn echter verre van verdwenen uit de slaapkamer. Om met de tijd mee te gaan is er een vertaalslag gemaakt naar industrieel design, moderne uitstraling en landelijke ledikanten van hout. Door massief hout of hout fineer te combineren met beton, staal of diverse lakkleuren ontstaat een moderne bed ombouw welke past bij een landelijk of industrieel interieur. De bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort bestaan dus ook uit diverse ledikanten welke in de showroom tentoon zijn gesteld. Hierdoor heeft u altijd keuze in uitstraling en inrichting van uw slaapkamer. Want in een mooie slaapkamer stapt u elke avond met plezier in bed. Iets dat naast goed comfort zeker niet mag ontbreken.

Vergelijk alle GROTE beddenmerken onder één dak

Bekijk onze merken

bedden van Topmerken bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wilt u een goed bed kopen, verzekerd van kwaliteit en vakmanschap? Dan bent u met bedden van topmerken bij droomvlucht slaapcomfort goed uit.

Binnen onze showroom hebben wij diverse bedden van Nederlandse topmerken zoals: Auping,  Avek, Eastborn, Pullman en ons huismerk Sleep Sense. Zoekt u meer het écht Hotel gevoel dan is Serta het merk dat u zoekt. Ook de belangrijkste spelers op de drukverlagende matrassen vindt u in onze winkel terug. Denk hierbij aan Tempur en M line.

Stuk voor stuk zijn deze topmerken gerenomeerde namen binnen de beddenmarkt. Zo draaien Avek en Pullman al meer dan 80 jaar mee in de nederlandse slaapwereld. Is Auping al ruim 130 jaar toonaangevend als het om comfort en slaapgemak gaat en is Serta de grootste leverancier van boxspring in de grootste hotels te wereld. Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Topmerken bij

Droomvlucht Slaapcomfort

Auping
Avek
Caresse
Eastborn
Kreamat
M Line
Mérens
Pullman
Serta
Tempur
Tréca Paris
Van Os