Nachtkastjes

Ruime keuze aan

nachtkastjes

Nachtkastjes

Tegenwoordig zijn nachtkastjes onmisbaar in de slaapkamer.
Maak uw boxspring- of bedcombinatie compleet met een van de nachtkastjes uit het assortiment van Droomvlucht Slaapcomfort.

Naast de nachtkastjes van diverse merken als Auping, Pullman, Eastborn, Serta, en Caresse hebben wij ook een groot aantal nachtkastjes van Vroomshoop en van Houdt in het assortiment. Met een wijde range van modern tot klassiek zit er voor iedereen wat tussen. Ook zijn deze nachtkastjes in diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk de mogelijkheden op de productpagina's of vraag er naar in de winkel.

Een nachtkasje mag niet ontbreken

Wanneer u na een lange dag nog even ontspand in bed is er niets zo makkelijk als een oppervlakte naast het bed waar u uw bril, boek, mobiel én wekker op kunt leggen. Daarnaast biedt een nachtkastje ook een mooie plek voor een sfeervolle nacht- of bedlamp. Met een variërend aantal lades is er keuze voor weinig of veel opbergruimte. Hierdoor houdt u de slaapkamer ook nog eens netjes opgeruimt.

Wat uw voorkeur ook is, wij hebben een oplossing voor uw smaak en stijl. Kijk gerust rond in onze online collectie naar de opties, maar kom vooral kijken in de showroom om te zien hoe deze nachtkastjes perfect bij elk bed passen.