M line inlegbodem - Multi Motion - M line - Elektrisch - 80 x 200 cm -...

M line inlegbodem - Multi Motion

Elektrisch - 80 x 200 cm

Actie

Deze eenpersoons elektrisch verstelbare bedbodem op 80 x 200 cm is een opvallende verschijning in uw slaapkamer. De M line inlegbodem Multi motion is op ventilatie, draagkracht en ligcomfort ongeevenaard.

De innovaties tijdens de ontwikkeling van deze bedbodem hebben tot een uniek resultaat geleid. De bedbodem Multi Motion is opgebouwd uit verende latten met daarop een 7-zonde minipocketvering. Dit klinkt ingewikkeld maar is dat allerminst. De micropocket wordt ondersteund door de lattenbodem en kan dus optimaal ondersteuning en draagkracht bieden aan uw matras. Daarnaast is dit alles omlijst door een modern aluminium frame voor een strakke look. Dit frame houdt alle onderdelen netjes op zijn plaats zodat de bedbodem optimaal zijn werk kan doen.

Modern afgewerkt tot in de pootjes

De gehele bedbodem is omhult door een 3D-spiegel gestoffeerde hoes. De stof is als een zandloper geweven waardoor er altijd een dunne luchtlaag om de bedbodem heen zit, en deze optimaal kan ventileren.

De M line Multi Motion inlegbodem 80 x 200 cm is verkrijgbaar met moderne hairpin poot, massief houten zwarte poot of een eiken poot.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting
80 x 200 cm
Uitvoering
Elektrisch
Type
Boxspring

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: