Boxsprings, boxspring bedden en meer bij Droomvlucht Slaapcomfort

Boxsprings

Van alle GROTE beddenmerken

Boxspring bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw slaapkamer vraagt om luxe en comfort. Een bed met uitstraling en karakter. Onze boxspring bedden bieden u heel veel opties.

Doormiddel van een ruim assortiment aan boxspring bedden willen we voor iedereen het beste bieden. Wat uw voorkeur ook mag zijn, onze merken zijn stuk voor stuk uitgerust met kwaliteitsmaterialen en geven u de ondersteuning die u verdiend. In onze showroom hebben wij diverse merken zoals: Auping,  Avek, Caresse, Mérens, M line, Pullman, Serta en ons luxe huismerk Sleep Sense. Zo variëren wij in prijs en kwaliteit en zit er voor u altijd het beste bed tussen.

Stel uw eigen boxspring bed samen

Het mooie van een boxspring bed is dat u deze zelf kunt samenstellen. Zo maakt u eenvoudig het bed helemaal naar uw wens.

In de opbouw van een boxspring bed wordt er altijd begonnen met de boxspring bodem. Hierop worden de matrassen gelegd waarna er met een topdekmatras het comfort wordt bepaald. U bent vrij in het kiezen van de stoffering, comfort, hardheid en uitstraling van de boxspring. Wanneer u dit heeft bepaald is het hoofdbord stijl bepalend voor de algehele uitstraling van uw boxspring.

Binnen de hoofdborden zijn vele varianten te vinden. Wilt u liever een strak hoofdbord of juist eentje met mooie knopen? De keuze is groot, en de keuze is aan u. 


Boxspring bedden geven persoonlijke ondersteuning.

Door een grote diversiteit in materialen, afdeklagen en soorten pocketveren kan een boxspring bed persoonlijke ondersteuning geven. Zowel de boxspring bodem als de matrassen worden opgebouwd uit verschillende zone's, bekleding en afwerkingen. Zo maakt u uw boxspring combinatie perfect voor u.

De persoonlijke ondersteuning van een boxspring is ongeëvenaard. Bij geen enkel andere bedcombinatie is het zo eenvoudig het bed af te stemmen met uw eigen comfort- en slaapwensen. De boxspring bodem, matrassen en topdekmatras werken allemaal samen op het beste comfort te bieden met de persoonlijke ondersteuning passend bij uw lichaam. De boxspring bodem geeft ondersteuning aan het matras. De matras op de boxspring geeft ondersteuning aan het lichaam door verschillende zone's. En het topdekmatras levert het persoonlijke comfort dat u wenst.

Boxspring bedden zijn geschikt voor elke slaper

Door de verschillende lagen van de boxspring bedden op uw lichaam af te stemmen zijn deze bedden geschikt voor elke slaper.

Elke boxspring combinatie kan in zowel een vlakke- als elektrisch verstelbare uitvoering worden geleverd. Voor de slaper die extra persoonlijke verzorging nodig heeft zijn ook hoog/laag opties beschikbaar. Met variatie in afdeklaag, topdekmatras en stoffering personaliseert u niet alleen het comfort maar ook de uitstraling van het bed. Hierdoor wordt de boxspring écht persoonlijk.

Hoog slaapcomfort

Een boxspring bed is hoger dan een gemiddeld ledikant of standaard bed-ombouw. Dit levert naast een comfortabele instap ook nog eens extra ligcomfort. De meeste klanten ervaren extra hoog slaapcomfort als extra comfortabel. Ook voor ouderen die moeite hebben met in- en uitstappen, of zwangere vrouwen waarbij voorzichtigheid en gebruiksgemak voorop staat is een hoog bed een handige bijkomstigheid.

Comfort en Stijl ontmoeten elkaar

Over smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om een bed. Bij boxspring bedden is dat niet anders. Door af te wisselen in stof, stiksel, afwerking en uitvoering bent u in staat uw boxspring volledig op uw smaak af te stemmen. Comfort en stijl ontmoeten elkaar op uw manier zodat deze het beste aansluit bij uw wensen.

Bekijk ons assortiment voor inspiratie.


Een boxspring is duurzaam en stijlvol.

Een boxspring bed maakt u compleet door deze af te werken met een luxe hoofdbord, mooie pootjes of een prachtige stof. Dit alles helemaal naar de eigen wens en voorkeur. Een boxspring is dus niet alleen comfortabel om op te liggen, maar ook mooi om naar te kijken.

Een boxspring bed is een duurzame keuze. Een groot deel van de collectie boxspring bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Dit slaapt niet alleen beter, maar is ook belangrijk in de ondersteuning en duurzaamheid van de boxspring. Een goed bed gaat gemiddeld zo'n 10 jaar mee. Bij een boxspring is dit niet anders. Dit komt omdat de matrassen na 10 jaar ondersteuning gaan verliezen en blijvende contourvorming kan gaan optreden. Maar door de topdekmatras wordt de levensduur van de matras wél verlengt. Een topdekmatras gaat een goede vijf á zes jaar mee. Na deze periode kunt u deze vervangen voor een nieuw en fris exemplaar. Hierdoor is uw boxspring weer als nieuw en kunt u langer genieten van uw bed.

Meer weten over boxspring bedden?

Wilt u meer informatie over boxspring bedden of boxspring combinaties uit het assortiment van Droomvlucht Slaapcomfort? Kom dan langs in een van onze beddenwinkels of vraag informatie aan via het aanvraagformulier op de website. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van persoonlijk advies te voorzien.