Avek Stiel Max 300 | Elektrisch Verstelbaar | 180 x 200 cm

Avek Stiel Max 300

Elektrisch - 180 x 200 cm

Actie

In het fries is Stiel het woord voor staal. Maar het betekend ook ambacht. Beide komen samen in de nieuwe beddenserie Avek Stiel Max. 

De Avek Stiel Max is een duurzaam en sterk stalen frame, die met aandacht en vakmanschap worden gemaakt in de Friese beddenfabriek in Surhuisterveen. Voor het ontwerp is samengewerkt met Studio Kommerkors. Het resultaat is een eigentijds bed met een rank uiterlijk een veel combinatiemogelijkheden. Zo kunt u kiezen of u een bedrand wilt, of juist niet. De Avek Stiel Max 300 is een compleet aangekleed ledikant met een 'basic' hoofdbord en een stijlvolle ombouw. Een praktisch bed voorzien van veerkrachtige spiralen voor optimale ventilatie en ondersteuning voor uw matras afgesloten met een stijlvol en strak hoofdbord.

Uitstekende ventilatie

Een Avek Stiel bed is voorzien van duurzame Stiel spiraal-bedbodems. Deze dwars gespannen spiralen hebben een extra open structuur, waardoor een goede ventilatie en vochtregulatie gewaarborgd is. Dit is van belang, als u beseft dat we gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht verliezen. Een goed geventileerd bed voelt prettiger aan, en is beter voor je nachtrust.

Avek stiel Max 300 is Hollands Design

Omdat u niet alleen goed, maar ook mooi wilt slapen, is er veel aandacht besteed aan de vormgeving van de Stiel. Studio Kommerkors is erin geslaagd om een veelzijdige beddenlijn te ontwerpen, waarbij een eigentijdse uitstraling en functionaliteit hand in hand gaan. Daarbij stel je de Stiel helemaal samen volgends uw wensen, passend bij uw smaak en interieur. De Stiel Max 300 is eenvoud met praktische ondersteuning gecombineerd.

De Avek Stiel Max

De Stiel Max is de meest complete uitvoering binnen het programma. Het bed bestaat uit de vrijstaande Stiel spiraalbodems met bijbehorende poten, matrassen, een strak hoofdbord en de ombouw-panelen. U krijgt voor de getoonde prijs dus:

Spiraalbodems

Poten

Matrassen

Hoofdbord type 300

Gestoffeerde ombouw stiel


De 6 voordelen van de Avek Stiel

In het kort is de Avek Stiel dus een zeer veelzijdig en goed bed. Eenvoudig uit te leggen aan de hand van 6 voordelen:

1. De uitstekende ventilatie garandeert een goede vochtregulatie en zorgt voor een gezond en prettig bedklimaat. Uw bed is minder klam en voelt frisser aan.

2. De zorgvuldig afgestemde comfort lagen van de matras in combinatie met de goed ondersteunende spiraalbodem, bieden u jarenlang een heerlijk ligcomfort.

3. De Stiel matras is comfortabel en schuift niet. Daarbij hoeft een Stiel matras niet gekeerd te worden, en dat is wel zo prettig.

4. U heeft 60 dagen kosteloze* omruilgarantie op de Stiel matrassen.

5. De verstelmogelijkheden zijn praktisch en goed. Met de RF bediening brengt u de spiraalbodem eenvoudig in de gewenste stand.

6. Het fraaie design passend bij uw wensen. Zo heeft Stiel een hoge 'vrije' ruimte onder het bed, en is deze ook eenvoudig schoon te houden.

Wat is jouw Stiel?

Eigenschappen

Merk
Avek
Afmeting (BxL)
180 x 200 cm
Uitvoering
Elektrisch
Hoogte
33 cm
Matras
2x Avek Stiel pocketveer matrassen
Voetbord
Laag
Materiaal
Staal

Onze Avek collectie vindt u in onze vestiging in: