Ontdek een groot aanbod dekbedovertrekken | Droomvlucht Slaapcomfort

Maak uw slaapkamer compleet

Met een mooi dekbedovertrek

Dekbedovertrekken bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een mooi dekbedovertrek transformeert uw complete slaapkamer. Ook al slaapt u met uw ogen dicht, een mooi design dekbedovertrek maakt een verschil van dag en nacht. Ervaar de diverse designs in onze beddenwinkels.

Uw slaapkamer voelt lekkerder aan als het sfeer uit ademt. Dat gevoel bereikt u niet alleen met zachte en comfortabele stoffen, maar ook met kleur en design. Met een mooi dekbedovertrek transformeert u uw slaapkamer naar een sfeervolle leefruimte. Durft u voor een uitgesproken kleur of design te kiezen? Of wilt u liever Plain en Simple

Wij maken het mogelijk om uw slaapkamer helemaal op uw smaak in te richten. 

Verwen uzelf met een mooi design

Durft u voor een uitgesproken design te gaan. Een print of stiksel waarmee u een ècht statement maakt? Verwen uzelf dan met een mooi design dekbedovertrek.

In onze collectie hebben wij diverse designs van Heckettlane, Beddinghouse en Kayori opgenomen. Deze designs spreken ieder voor zich en hebben elk ene eigen kwaliteit en afwerking.

Designs van HeckettLane

De ontwerpen van heckettLane kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemen ze de collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee we hopen een stukje van onze inspiratie op u over te brengen.?Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.

Ervaar deze dekbedovertrekken in onze beddenwinkel. We maken onze boxsprings en ledikanten mooi op om u van inspiratie te voorzien.

Dekbedovertrek 240x220 cm; de Lits-jumeaux

Wanneer u op zoek gaat naar een dekbedovertrek 240x220 cm komt u gegarandeerd de term 'Lits Jumeaux’ tegen. Maar wat betekend dit eigenlijk, en waarom gebruiken wij dit nog steeds in onze maatvoering?

Wat is lits-jumeaux

Zoals u wellicht al verwacht had is ‘Lits-jumeaux’ direct overgenomen uit het Frans. De term is opgedeeld uit twee woorden: 'Lits' en 'Jumeaux'. En om deze uit te leggen moeten we de betekenis van deze woorden weten.

Het woord ‘Lits’ is Frans voor ‘bedden‘ en ‘jumeaux’ betekent letterlijk vertaald ‘tweelingen‘. We spreken dus van een lits-jumeaux wanneer we twee identieke 1-persoonsbedden naast elkaar zetten. Een twee-persoons bed dus. Wij Nederlanders zijn goed in het verbasteren van franse termen, en geven graag een twist aan het woord. Zo komen we regelmatig de spellingen: ‘liezjemo‘ of 'Lisimo dekbedovertrek' tegen. Gesproken klinkt het hetzelfde, dus wij begrijpen precies wat u bedoeld.

Lits-jumeaux dekbedovertrek 240x220?

We weten nu dat een Lits-jumeaux staat voor twee bedden. Maar hoe komen we dan bij een dekbedovertrek van 240x220 cm?

Wanneer we een 2-persoons bed goed willen bedekken hebben we een groot dekbed nodig. Deze worden bij de 160 en 180 brede bedden op 240 cm breed gemaakt. Deze maat zorgt er voor dat beide personen genoeg dekbed hebben om comfortabel te slapen. Wanneer een bed langer is dan 200 adviseren wij om het overtrek te verlengen naar 220 cm lang. Hierdoor heeft u minder kans op koude voeten.

Dekbedovertrek bij Droomvlucht Slaapcomfort

Onze beddenwinkels dienen ter inspiratie voor u. Kom dus langs en laat u inspireren.

Om onze beddenwinkels up-to-date te houden wisselen we minimaal 2x per jaar van dekbedovertrek collectie. In het voorjaar komen er nieuwe designs en lichtere kleuren uit. En deze willen we natuurlijk gelijk laten zien. In de wintermaanden willen we meer warmte in de beddenwinkel. En met warme prints, coole designs en sfeervol bedrukte dekbedovertrekken worden de winterdagen echte feestdagen.

Onze online collectie is niet altijd up-to-date maar geeft een goede impressie van wat u kunt verwachten in de winkel. Wij laten u graag alle kleuren, designs en andere mogelijkheden zien. Kom dus gezellig langs voor een impressie en laat u inspireren. De koffie staat klaar.