Droomvlucht Slaapcomfort | Beddenwinkel Zevenhuizen | Regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort

in Zevenhuizen

Droomvlucht Slaapcomfort | Beddenwinkel in Zevenhuizen

Met meer dan 1350m2 slaapkamer inspiratie staagt u altijd voor een nieuw bed. De beddenwinkel in Zevenhuizen biedt een ruim assortiment boxsprings, ledikanten, matrassen en kussens.

Bekijk Amerikaanse hotelbedden van Serta. Leer wat natuurlijk slapen inhoud met de boxsprings van Mérens. Ontdek Scandinavisch design met Skagen Beds. En ook de beste Nederlandse merken zijn er te vinden. Denk hierbij aan Pullman, Avek , M line en Caresse. Laat u onder het genot van een kopje koffie informeren over het beste slaapcomfort voor u. Onze slaapspecialisten helpen u graag aan het beste bed.

Laat u inspireren en adviseren.

 

Meer dan 1350m² slaapkamer inspiratie

Beddenwinkel Zevenhuizen

Luxe bedden winkel in Zevenhuizen

Als bedden speciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart. Dit zien wij als onze missie, met als doelstelling uw vakmensen voor droomwensen te zijn.

De beddenwinkels van Droomvlucht Slaapcomfort zijn ingericht met een divers aanbod bedden, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamer accessoires. Alles draagt bij aan een goed comfort en sfeer in uw slaapkamer. Samen met een slaapspecialist wordt u door onze showroom geleid opzoek naar een goed, beter én het beste bed voor u. Ieder mens is uniek. Het beste bed is dus voor iedereen anders. Wij helpen u de verschillen in comfort te ervaren. Proef liggen is hierbij vanzelfsprekend. Door de optimale positie van heup, schouder en nek te zoeken, vind u het bed en/of hoofdkussen dat het beste aansluit bij uw comfort.


Persoonlijke aandacht

Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u nog persoonlijke aandacht en vakkundig advies verwachten. Wij onderscheiden ons met kennis en ervaring. Tijdens een bezoek aan onze beddenwinkel staat u als klant centraal. U wordt 1 op 1 geholpen door een gediplomeerd slaapspecialist. Met oog voor detail helpen wij u de ideale slaaphouding en comfort te vinden. Door middel van een slaapanalyse bent u verzekerd van het comfort dat het beste bij u past. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u rustig de tijd om rond te kijken. In een beddenwinkel moet ontspanning immers centraal staan.

Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

Luxe beddenwinkel

in de regio Rotterdam

De drie garanties van Droomvlucht slaapcomfort

Optimale service

Bij ons kunt u optimale service verwachten. Uw zoektocht naar het juiste slaapcomfort eindigt niet in de beddenwinkel. Het begint daar. Een persoonlijke leveringsafspraak, interne montage én servicedienst zijn de speerpunten bij Droomvlucht Slaapcomfort waardoor u met een gerust hart in bed kunt stappen. Onze slaapcollectie is vakkundig opgebouwd uit gerenommeerde fabrikanten. Zo combineren wij 20 jaar kennis en ervaring in de beddenwereld met het comfort en de mogelijkheden van nu. Een belangrijk onderdeel hierin is de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.


Tevredenheid garantie

Wij nemen onze klanten serieus. Wanneer u in onze beddenwinkel het comfort heeft bepaald kan het zijn dat het product thuis niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen of gewenste comfort. Hiervoor hebben wij een eigen servicedienst in huis welke alle serviceafhandeling coördineert. Uiteindelijk is het ons doel u goed te laten slapen en volledig te ontzorgen.


Oude matras of complete bed retour? 

Bij ons geen probleem. Heerlijk slapen op uw nieuwe bed zonder wakker te liggen van uw oude bed, dat is wat we willen bereiken. Door de mogelijkheid te bieden uw oude matrassen, bed ombouw of volledige slaapkamer retour mee te nemen bij levering van uw nieuwe bed, zetten wij net dat stapje extra voor onze klanten. Ontzorgen noemen wij dat. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij denken graag met u mee.

Lees meer...

Contact