Droomvlucht Slaapcomfort | Beddenwinkel Zevenhuizen | Regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort

in Zevenhuizen

Droomvlucht Slaapcomfort | Beddenwinkel in Zevenhuizen

Met meer dan 1350m2 slaapkamer inspiratie slaagt u altijd voor een nieuw bed. De beddenwinkel in Zevenhuizen biedt een ruim assortiment boxsprings, ledikanten, matrassen en kussens aan.

Onze slaapspecialisten helpen u graag aan het beste bed. Neem rustig de tijd om door onze winkel te lopen en de laatste trends op het gebied van slapen en comfort te ervaren. Onze adviseurs geven u alle ruimte om rond te kijken, maar staan klaar met advies wanneer u dit wilt. Door proef te liggen krijgen wij een goed beeld van de best passende ondersteuning voor u. Zo slaagt u gegarandeerd. Of dit nu voor een compleet bed is, of voor een nieuw kussen. Wij staan voor u klaar met Vakkundig Advies, Persoonlijke Benadering en Optimale Service.

Laat u inspireren en adviseren.

Meer dan 1350m² slaapkamer inspiratie

Beddenwinkel Zevenhuizen

Luxe bedden winkel in Zevenhuizen

Als bedden speciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart. Dit zien wij als onze missie, met als doelstelling uw Vakmensen voor Droomwensen te zijn.

De beddenwinkels van Droomvlucht Slaapcomfort zijn ingericht met een divers aanbod bedden, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamer accessoires. Alles draagt bij aan een goed comfort en sfeer in uw slaapkamer. Samen met een slaapspecialist wordt u door onze showroom geleid opzoek naar een goed, beter én het beste bed voor u. Ieder mens is uniek. Het beste bed is dus voor iedereen anders. Wij helpen u de verschillen in comfort te ervaren. Proef liggen is hierbij vanzelfsprekend. Door de optimale positie van heup, schouder en nek te zoeken, vind u het bed en/of hoofdkussen dat het beste aansluit bij uw comfort.


Persoonlijke aandacht

Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u nog persoonlijke aandacht en vakkundig advies verwachten. Wij onderscheiden ons met kennis en ervaring. Tijdens een bezoek aan onze beddenwinkel staat u als klant centraal. U wordt 1 op 1 geholpen door een gediplomeerd slaapspecialist. Met oog voor detail helpen wij u de ideale slaaphouding en comfort te vinden. Door middel van een slaapanalyse bent u verzekerd van het comfort dat het beste bij u past. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u rustig de tijd om rond te kijken. In een beddenwinkel moet ontspanning immers centraal staan.

Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

Ledikanten in Zevenhuizen

Ledikanten in Zevenhuizen

De beddenwinkel in Zevenhuizen is dé plek om te slagen voor uw nieuwe ledikant of bedombouw. Met meer dan 300 m2 aan ledikanten, kasten, slaapkamer meubels en complete slaapkamer concepten. 

Wanneer u opzoek bent naar een ledikant of bedombouw is het prettig om dit bij een specialist in alle gemak te kunnen doen. Gaat uw voorkeur uit naar hout, gestoffeerd, staal of beton? Welke stijl past het beste bij u? En hoe kunt u het beste comfort garanderen bij uw perfect ledikant? Doe inspiratie op in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Bijpassende meubels zorgen er voor dat u naast een nieuw ledikant ook de kast of nachtkastjes helemaal kunt aansluiten bij uw nieuwe bed. Deze slaapkamer concepten zijn netjes voor u opgebouwd en sfeervol aangekleed.

Zowel oude bekenden als nieuwe ledikanten worden tentoon gesteld. Zo gaan we met onze tijd mee, en kunt u alle nieuwe producten op de markt bekijken. Kom langs voor een rondleiding. Volg de rode loper en stap binnen bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. 

Ons aanbod bestaat uit ledikanten van o.a.:

Luxe beddenwinkel

in de regio Rotterdam

Ervaar de kracht van een merkproduct.

Als all-round beddenwinkel leveren wij alle grote merken van Nederland en de toonaangevende merken van over de hele wereld. Ervaar de kracht van een écht merkproduct.

Ervaar de no.1 in Amerikaanse hotelbedden met Serta. Leer wat natuurlijk slapen inhoud met de boxsprings van Mérens. Ontdek Scandinavisch design en druk verlagend comfort als geen ander met Tempur. Laat een Kreamat a la carte Scan maken om uw slaaphouding beter in beeld te brengen. Zo kan onze slaapexpert u van passend advies voorzien. Wij staan voor u klaar met advies en vakkennis.

Ook de beste Nederlandse merken hebben in onze beddenwinkel een plek weten te veroveren. Denk hierbij aan de Friese degelijkheid en 90 jaar vakkennis van AVEK. De  van de pocketveer is Pullman, waar een uitgebreide matrassen en boxspring collectie van te vinden is. De Hybride matrassen van M line zijn ook in onze showroom niet weg te denken. Daarnaast staat er een uitgebreide collectie boxsprings en more van Caresse. De boxsprings van Caresse zijn vanuit voorraad leverbaar voor een vriendelijke prijs. Laat u onder het genot van een kopje koffie informeren over het beste slaapcomfort voor u. 

De drie garanties van Droomvlucht slaapcomfort

Optimale service

Bij ons kunt u optimale service verwachten. Uw zoektocht naar het juiste slaapcomfort eindigt niet in de beddenwinkel. Het begint daar. Een persoonlijke leveringsafspraak, interne montage én servicedienst zijn de speerpunten bij Droomvlucht Slaapcomfort waardoor u met een gerust hart in bed kunt stappen. Onze slaapcollectie is vakkundig opgebouwd uit gerenommeerde fabrikanten. Zo combineren wij 20 jaar kennis en ervaring in de beddenwereld met het comfort en de mogelijkheden van nu. Een belangrijk onderdeel hierin is de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.


Tevredenheid garantie

Wij nemen onze klanten serieus. Wanneer u in onze beddenwinkel het comfort heeft bepaald kan het zijn dat het product thuis niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen of gewenste comfort. Hiervoor hebben wij een eigen servicedienst in huis welke alle serviceafhandeling coördineert. Uiteindelijk is het ons doel u goed te laten slapen en volledig te ontzorgen.


Oude matras of complete bed retour? 

Bij ons geen probleem. Heerlijk slapen op uw nieuwe bed zonder wakker te liggen van uw oude bed, dat is wat we willen bereiken. Door de mogelijkheid te bieden uw oude matrassen, bed ombouw of volledige slaapkamer retour mee te nemen bij levering van uw nieuwe bed, zetten wij net dat stapje extra voor onze klanten. Ontzorgen noemen wij dat. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij denken graag met u mee.

Lees meer...

Contact