Auping ervaren in Krimpen aan den IJssel

Auping ervaren in krimpen aan den IJssel

Wilt u Auping ervaren in Krimpen aan den IJssel? Kom dan langs bij Droomvlucht Slaapcomfort of boek een overnachting bij het Huis van de Kikker in natuurgebied de Zaag. Een duurzame samenwerking om lokaal te genieten van Nederlandse glorie.

Vanuit de rook van Rotterdam is het over het water een kleine stap naar Krimpen aan den IJssel. Het gebied tussen Maas en Hollandse IJssel is het thuis van industrie én natuur. Een plek om te ontspannen. Het directiehuis van Bolnes dé plek om te overnachten, vergaderen en nog veel meer. Het huis van de kikker is in 2021 volledig opgeknapt en ingericht in de Art Deco stijl. Het huis, dat gebouwd is in 1926, ontleent haar bouwstijl aan de Art Deco stijl. Het volledig vernieuwde interieur is gecombineerd met alle hedendaagse voorzieningen.

De sfeer ademt het heden en het verleden midden op het eiland de Zaag.

Natuurgebied de Zaag is een nog relatief onbekende parel onder de rook van Rotterdam. Op het terrein van Het Huis van de Kikker is genoeg te zien. Klaar voor een wandeling? Verken dan natuurgebied De Kleine Zaag, boordevol vogels, kleine dieren en prachtige wateren. Er is meer dan 5 km aan wandelpaden voor u om te ontdekken.

Lees meer op de website van Zaag55 

Overnachten in suite Cornelis is uniek!

Laat je verrassen door het wisselende uitzicht op de natuur en de rivier.

Dompel je onder in een heerlijk bad in de grote badkamer of haal een frisse neus bij de geopende deuren van het Franse balkon. Kortom: genieten in deze riante en luxe kamer.

Verblijven in suite Willem is een buitenkansje!

Deze suite biedt een fantastisch uitzicht over het natuurgebied en de rivier met daarnaast een heerlijke douche in de riante badkamer. 

In deze lichte kamer met blauw bruine natuurlijke tinten, kom je tot rust.

Auping Droomt van een duurzame wereld.

De wereld is mooi, maar kan best wel wat meer liefde gebruiken. Meer liefde, meer aandacht en meer rust. Want een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.

Je doet wat je kan om een handje te helpen. Je doucht niet te lang, scheidt je afval, neemt af en toe de fiets en eet misschien zelfs wat minder vaak vlees. Dat is fijn. Alle grote én kleine beetjes helpen. Natuurlijk doen wij ook alles wat we kunnen om onze wereld wat meer te laten uitrusten. In de zomer slaan we bijvoorbeeld de warmte die vrijkomt op in de grond van onze groene fabriek. Zo hoeft niemand zijn fleecetrui uit de kast te trekken in de winter. En drinkwater wordt alleen gebruikt om te drinken. Wist je bijvoorbeeld dat we regenwater gebruiken voor het doorspoelen van de wc of het wassen van onze handen? We recyclen echt bijna alles: van jouw oude matras tot het zaagsel dat op de grond valt tijdens het maken van je nieuwe bed.

Een duurzame wereld, daar dromen we van. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Dat is circulair. Zo werken we toe naar een wereld zonder afval. Elke dag zetten we ons in voor een nóg mooiere wereld en we maken onze dromen waar.

Kan jij weer met een gerust hart naar bed.

Overnachten in deze kamer is bijzonder.

Koel in de zomer en warm in de winter; de aardewal die deze kamer omgeeft reguleert het klimaat. Verrassend licht vanaf boven; bij helder weer kun je de sterren zien. De gouden sfeer ondersteunt de rust die je in deze ruime kamer ervaart. De kamer is bereikbaar via de gelijkvloerse cortentstale doorgang.

Slapen met de klimaat regulerende aarde om je heen, dat moet je ervaren!

De lichtstraat maakt van deze zilveren kamer een plaatje. Vanuit je riante bed genieten van de zonnestralen, het wolkendek of de sterren. De kamer is bereikbaar via de gelijkvloerse cortentstale doorgang.

Kunt u weer met een gerust hart naar bed.

Een overnachting in het Huis van de Kikker is helemaal compleet.

Naast een comfortabele nachtrust geniet u ook van een heerlijk ontbijt. Terwijl u de zon ziet opkomt wordt uw ontbijt in uw suite geserveerd. U maakt kennis met de biologisch verantwoorde producten uit de Krimpenerwaard. Dat is nog eens ontspannen.

Ervaar Auping in Krimpen aan den IJssel bij het Huis van de Kikker.

Laat u adviseren over Auping bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Slaap lekker!