Pullman Silverline Premier matras | 140 x 200 cm | Best getest

Pullman Silverline Premier Matras

140 x 200 cm

Actie

De Pullman Silverline Premier Matras is dé bestseller van Pullman. Als beste getest voor zij-slapers is de Pullman Silverline Premier matras geschikt voor iedereen die opzoek is naar een comfortabele nachtrust.

Het interieur van de Pullman Silverline Premier matras is opgebouwd uit een geavanceerd pocketvering-interieur met zeven zones. Hierdoor kan het matras op zowel de heup als de schouders optimaal ondersteuning bieden. De afdek laag van comfort schuim levert een stevig maar comfortabel gevoel. Door de flexibele drukverdeler op de pocketveer wordt uw lichaamsdruk optimaal verdeeld over het gehele matras. Hierdoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen.

De tijk

De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van een Elastische stretch hoes die is behandeld met Sensity®. Opgebouwd uit wol, zijde en katoen zorgt deze tijk voor optimale ventilatie en afvoer van vocht. De Sensity® behandeling zorgt voor een anti-allergisch klimaat binnen het matras. Hierdoor slaapt u verzekerd fris en hygiënisch.

De Pullman Silverline Premier Matras heeft de volgende eigenschappen:

Interieur:
7- Zones pocketvering interieur.
Nageharde geneste pocketvering
Comfortlaag:
Comfortschuim en een flexibele drukverdeler
Tijk:
Elastische stretch met Sensity® behandeling
Hardheden:
Standaard en firm
Hoogte
Standaard uitvoering: ca. 24 cm
Colour uitvoering: ca. 21 cm

Als beste getest matras

Als beste getest matras Pullman

Vanuit de consumentenbond is de Pullman silverline premier matras in 2016 tot 2019 uitgeroepen tot Beste uit de test.

Welk matras de consumentenbond als beste uit de test laat komen wordt aan de hand van een groot aantal tests bepaald. Zo kijkt de consumentenbond onder andere naar lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. 

De Pullman Silverline premier matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers. Van ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Een degelijke winnaar!


Proefliggen op de Pullman Silverline Premier matras

In onze beide beddenwinkels hebben wij de complete collectie van Pullman Silverline matrassen voor u liggen. U kunt op deze manier eenvoudig de verschillen tussen de matrassen ervaren en zelf het beste matras voor u vinden. Kom proefliggen op de Pullman Silverline premier matras. Wij helpen u graag met advies en door proef te liggen bent u verzekerd van uw aankoop.

Eigenschappen

Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
Ca. 24
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie
Afdeklaag
Comfortschuim met flexibele drukverdeler
Aantal comfortzones
Pocketveer met 7-zone technologie
Hoes/Tijk samenstelling
Elastische stretch met Sensity® behandeling
Anti-Allergisch
Nee
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja
Handvatten
Ja

Onze Pullman collectie vindt u in onze vestiging in: