Serta matras - Splendid - 180 x 200 cm

Serta matras - Splendid

180 x 200 cm

Actie

Actie 15% Korting | WinterSale

Profiteer deze winter van een mooie actie op de LXRY serie van Serta. Maar liefst 15% op alle boxsprings, matrassen, topdek matrassen en accessoires.

We maken het deze winter extra comfortabel voor u. De luxe hotelboxsprings van Serta gunnen wij iedereen, en daarom ontvangt u bij Droomvlucht Slaapcomfort in December en Januari 15% korting op het gehele Luxury assortiment*

Ontdek de collectie

*Bekijk de actievoorwaarden

Een zeer compleet matras uit de American Series van Serta. De Serta Matras Splendid.

De American Series matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Doormiddel van diverse topmatrassen in combinatie met een enkel of dubbel veersysteem is het comfort volledig aanpasbaar aan uw voorkeur. De topdekmatrassen zijn vast of afritsbaar verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit HR koudschium, Visco, latex of Gelfoam. De twee-persoons matrassen kunnen met twee verschillende kernen worden geleverd. Zo kan de ene slaper firm en de andere slaper medium hardheid krijgen. U kunt de matrassen uit de American Series niet draaien. 


De Serta Splendid matras is een Multi-layer matras, voorzien van enkel veersysteem. Een matras die optimaal slaapcomfort en duurzaamheid combineert met de ondersteunende werking van het 5-zone pocketveersysteem. De pocketveren voorzien deze matras van voldoende ventilatie en vormen de kern van de Splendid. In de topmatras zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt.

Doorsnede Serta Splendid matras

De Serta matras Splendid heeft de volgende eigenschappen:

  • Balance Foam 5-zone pocketsysteem
  • Serta HR Support Foam
  • Topdekmatras in verschillende uitvoeringen (standaard met HR-schuim)
  • Serta Fiber Foam
  • Hoogte: 35 cm of 38 cm

De tweepersoons matrassen kunnen voorzien worden van twee verschillende kernen. Zo kunt u voor beide slapers het optimale comfort samenstellen. Meerprijs: €200,-


Splendid afritsbare topmatrassen

De Splendid topdekmatrassen 

De Serta matras Splendid komt standaard met afritsbaar topdekmatras van HR-schuim van 35 cm hoog. Maar Serta biedt ook de mogelijkheid om uw matras en topdekmatras met een totale hoogte van 38 cm te krijgen. Hierbij maken wij onderscheid tussen de Splendid | afritbare topdekmatrassen en Splendid Royal | afritsbare topdekmatrassen.

Het verschil tussen de standaard en de Royal uitvoering van het Splendid matras zit hem in de dikte. Bij de Splendid Royal uitvoering is een extra laag comfortmateriaal toegevoegd voor nóg betere drukverdeling. Daarnaast is de Splendid Royal voorzien van een dubbele bies.

KEUZE UIT 4 VERSCHILLENDE materialen:

  • Topmatras Splendid HR-schuim (prijs zoals weergegeven)
  • Topmatras Splendid Latex (verkrijgbaar tegen meerprijs)
  • Topmatras Splendid Visco-Elastisch Traagschuim (verkrijgbaar tegen meerprijs)
  • Topmatras Splendid Gelfoam (verkrijgbaar tegen meerprijs)

Om te testen wat het beste bij u past nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zevenhuizen. Vraag naar de meerprijs en mogelijkheden.
Let op! Een elektrisch verstelbare boxspring komt altijd met een Splendid Royal matras, vanwege de split in de toplaag.


Serta Matras Splendid, een Samenhangend geheel

Voor alle matrassen van Serta geldt dat ze zowel wit, als door gestoffeerd leverbaar zijn. Dit houdt in dat het matras is mee te stofferen met uw boxspring. Zo kunt u uw matras en bed volledig op elkaar afstemmen. Om te variëren in afwerking kunt u bij het meestofferen van het matras kiezen uit een gestikt blokjes of vertikale lijn patroon.De niet gestoffeerde matrassen vatten wij samen onder de Executive reeks. Wanneer een matras wel wordt door gestoffeerd noemen wij dit een Superior uitvoering.


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over het Serta matras - Splendid of het product bekijken in onze showroom? Vraag dan gerust informatie aan via het formulier naast de productfoto of kom langs op onze locatie in Zevenhuizen.
We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe matras.

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting
180 x 200 cm
Dikte
35 cm of 38
Kern
Pocketveer met 5-zone technologie
Afdeklaag
Super Soft Eco Foam
Handvatten
Nee

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: