Avek topdek matras '1927' - Latex - Avek - 9 cm - 160 x 220 cm - Split

Avek topdek matras '1927' - Latex

160 x 220 cm - Split

Actie

Actie Zomertopper actie!

De zomer wordt extra comfortabel dit jaar. Droomvlucht Slaapcomfort deelt samen met Avek uit. Ontvang nu de topdekmatras gratis bij een complete boxspring combinatie.

Ieder mens is uniek. Daarom begon Avek met bedden op maat. Vandaag de dag worden deze boxsprings en matrassen nogsteeds met zorg gemaakt in Friesland. Nu dus extra comfortabel met een gratis topdekmatras.

U ontvangt een gratis topper bij een complete 2-persoons Boxspring Fier, Boxspring Simmer, Boxspring Noflik en Boxspring 1927 elektrisch. Bij de vaste uitvoering van Boxspring 1927 ontvangt u een korting van 300 euro!

Bekijk de boxsprings   Bekijk de topdekmatrassen

Lees de actievoorwaarden

Luxe latex topdekmatras voor op uw boxspringcombinatie van Avek. Het Latex topdekmatras 1927.

Voorzien van een comfortabele kern van Natuurlatex biedt dit topdekmatras een heerlijk soepele ondersteuning en draagt het bij aan een goede drukverdeling en ondersteuning van het lichaam. Met een dikte van c.a. 9 cm voelt het topdekmatras rijk en luxe aan. 

De topdekmatrassen van Avek zijn stuk voor stuk handwerk en van hoge kwaliteit. Voorzien van een afritsbare bordertijk is dit topdekmatras eenvoudig schoon te houden. U kunt het chemisch laten reinigen en zo de duurzaamheid van uw matras verhogen. Zowel de hoes als de kern zijn 100% anti-allergeen.

Optioneel:

U kunt het topdekmatras laten voorzien van een Coolrest stoffering aan een zijde van het topdekmatras voor een extra coole slaapervaring. Dit kan bij alle tweepersoonsuitvoeringen voor een meerprijs van €150,-

Eigenschappen

Merk
Avek
Afmeting
160 x 220 cm
Type
Split
Hoogte
9 cm

Onze Avek collectie vindt u in onze vestiging in: