Avek topdek matras Noflik | Pockettopper | 180 x 200 cm | Split

Avek topdek matras Noflik - Pockettopper

180 x 200 cm - Split

Actie

Actie Gratis topdek cadeau

Gratis Topdek Cadeau

De zomer wordt extra comfortabel met een Comfort topper van Avek cadeau.

Dat een boxspring van Avek comfortabel is, dat is inmiddels bewezen. Maar ook uw portemonnee mag wel wat ontspanning gebruiken. Daarom deze zomer (tot 05-09-2021) de topdek matras van Avek cadeau bij aanschaf van een complete boxspring combinatie.

Bekijk de Avek boxsprings

Lees de actievoorwaarden

Luxe topdekmatras met pocketveer interieur voor extra ondersteuning. De Avek Noflik pockettopper.

Door de micro pocketvering in dit topdekmatras is de boxspring combinatie in staat om zich optimaal aan te passen naar uw lichaam. De verschillende zone's in het matras en de boxspring bodem worden aangevuld met een comfortabele maar stevige toplaag. Op de pockettopper is een geperforeerde latex afdeklaag gelegd die voor optimale drukverdeling en ventilatie zorgt.

De blind genopte tijk houdt de pocketvering en afdeklaag netjes op zijn plaats zonder comfort te verliezen. De mooi genopte afwerking geeft het topdek matras een luxe uitstraling mee, passend bij de Avek Noflik Boxspringcombinatie. De tijk van deze topper is aan twee zijden voorzien van ander materiaal. De winterzijde is opgevuld met zuivere scheerwol voor een extra warm resultaat. De zomerzijde is voorzien van fiberfill, een anti-allergische vezel welke warmte en vocht snel afvoeren. Hierdoor voelt dit topdekmatras in de zomer heerlijk koel, en in de winter behaaglijk warm.

Deze Avek topdek matras Noflik Pockettopper heeft de volgende eigenschappen:

Kern
Pocketvering interieur met geperforeerde latex afdeklaag
Tijk
Blind genopte bordertopper met winter en zomerzijde.
Winterzijde: Wol
Zomerzijde: Fiberfill
Tijk is niet afritsbaar maar wel chemisch reinigbaar

Vanaf een breedte maat van 140 cm is deze topper ook in Split uitvoering leverbaar. Hiervoor wordt een meerprijs berekend van €150,-

Eigenschappen

Merk
Avek
Afmeting (BxL)
180 x 200 cm
Type
Split
Hoogte
12 cm
Kern
Pocketveer interieur met latex afdeklaag

Onze Avek collectie vindt u in onze vestiging in: