Silvana support | Hoofdkussens en dekbedden | Droomvlucht Slaapcomfort

Neksteun hoofdkussens en luxe dekbedden van

Silvana Support

Silvana support | Hoofdkussens en dekbedden | Droomvlucht Slaapcomfort

Al meer dan 30 jaar hét ideale kussen met neksteun voor de perfecte lichaamshouding.

Silvana Support heeft als doel het perfecte comfort te vinden voor iedereen. Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Pas vanaf de jaren '70 wordt er naar het hoofdkussen gekeken als men opzoek is naar het beste comfort. Waar voorheen het matras en de bedbodem het belangrijkste waren heeft Silvana Support daar verandering in gebracht. Doormiddel van de ontwikkeling van het Silvana Support hoofdkussen is het optimale comfort gecreëerd voor iedereen.

Silvana Support is constant in ontwikkeling

Door constant naar nieuwe oplossingen te zoeken blijft Silvana Support zich verbeteren. Zo passen ze de nieuwste technologieën toe in hun kussens en dekbedden. Het laatste jaar is er onder andere Outlast® materiaal toegepast aan de kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren. Ook wordt er gekeken naar manieren om de kussens uit 100% gerecycled materiaal te ontwikkelen.


Het assortiment van Silvana Support bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uit het assortiment van Silvana Support heeft Droomvlucht Slaapcomfort zowel kussens als dekbedden opgenomen.

De grote verscheidenheid en hoge kwaliteit hebben er voor gezorgd dat deze niet meer weg te denken zijn uit onze beddentest. Kom dus vooral proef liggen om te ervaren welke kleur voor u het meest geschikt is.

 

Support Pink Ribbon, koop een kussen

Bij aankoop van het bijzonder Pink Ribbon Silvana kussens (Support hoogte 3 en 4) doneren we €10,- aan Pink Ribbon

Bekijk de hoofdkussens

Let op, het aanbod is beperkt. Op = op

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze beddenwinkel en laat u adviseren over het beste slaapcomfort voor u. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw optimale slaaphouding en slaapcomfort.

Afspraak Filiaal Zevenhuizen

Afspraak Filiaal Krimpen aan den IJssel

Neksteun hoofdkussens

Het hoofdkussen van Silvana Support is het meest effectief ondersteunende hoofdkussen op de markt.

Doormiddel van een verstevigde neksteun van Talalay latex is het hoofdkussen van Silvana Support geadviseerd door fysiotherapeuten. Door de veelzijdigheid aan vulling en hardheid is het kussen inmiddels hét kussen waar mensen de voorkeur aan geven. Door de uitsparing in de schouderzone wordt je optimaal ontlast, wordt de nekruimte optimaal opgevuld, en zeker niet onbelangrijk... slaap je nog lekkerder!

Wilt u weten welk kussen van Silvana Support het beste bij uw slaapcomfort aansluit?

Probeer de kussenkiezer van Silvana Support.

Naar de kussenkiezer

Silvana Support Proefslapen

Probeer de Silvana Support neksteunkussens vrijblijvend thuis uit! Bij Droomvlucht Slaapcomfort is het mogelijk om een kussen te lenen en thuis te proberen of Silvana Support jou bevalt.

De allerbeste manier om er achter te komen of een hoofdkussen bij je past, is dan ook door thuis een nacht in je eigen bed op het kussen te slapen.

Daarom biedt Silvana in samenwerking met Droomvlucht Slaapcomfort het Silvana Support Proefslapen. Bij ons in de beddenwinkel kunt u vrijblijvend een kussen lenen om thuis te proberen. Ligt het niet goed? Dan kunt u een ander kussen uitproberen om te testen of dat beter bij u past. Op deze manier voorkomt u dat u een kostbaar kussen aanschaft dat achteraf niet geschikt voor u blijkt te zijn.

Uiteraard geven onze adviseurs in de winkel passend advies en kunt u ook in onze toonzaal proefliggen om de ideale slaaphouding te zoeken.